بررسی موفقیت یادمانی میادین شهر دزفول از منظر گردشگران، نمونه موردی میدان رودبند
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: AUUM01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 702
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی عسلویه
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول
چکیده
درک فضا در دوره های مختلف تاریخی متفاوت بوده است. بدین معنی که تغییر موقعیت ها، تغییر عملکردها، ارزش ها،نوع معیشت و روابط همگی بر تغییر فضای تولید شده اثر گذاری کرده اند. طراحی تعامل گرا بایستی در راستای بهبودتعاملات اجتماعی و فراهم آوردن محیطی دوستانه و مطلوب گردشگران توسعه پیدا کند. با توجه به قرارگیری میدان رودبند در همجواری آرامگاه پیر رودبند و محور فرهنگی دزفول و باززنده سازی اخیر آن بررسی میزان توفیق آن در جذبگردشگر ضروری است.فرض بر این است که بایستی کاربری میدان رودبند را به گونه ای تغییر داد تا در جهت شکل گیری جمع های دوستانه و تعامل بین افراد مسمر ثمر باشد.به منظور آزمون فرضیه و بررسی وضع موجود، میدان رودبند به صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی محدودیت ها و انتطارات گردشگران و همچنین تأثیر تغییر کاربری -های میدان رودبند و اثر آن بر تعامل بین گردشگران از طریق ارائه پرسشنامه بررسی شد. پس از تحلیل و بررسیهای لازم دریافتی شدکه ایجاد فضاهای نشستن به صورت گروهی و ایجاد محلی برای همایش های فرهنگی و هنری در محوطهمیدان رودبند می تواند به تعامل بین گردشگران کمک کندکلیدواژه ها
درک فضا، دزفول، میدان رودبند ،گردشگرانمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.