اثرات هشت هفته پیاده روی منظم بر ویژگیهای روند زایمان زنان نخست زا

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 593

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_180

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

مقدمه: برای بهبود نتایج بارداری و ارتقا سلامت مادر و نوزاد توجه به ویژگیهای روند زایمان هنگام بستری اهمیت پیدا میکند.بسیاری از صاحبنظران جهت جلوگیری از مداخلات غیرضروری در روند زایمان بستری مادران کم خطر را به تعویق می اندازد. با توجه به تأثیر برخی مداخلات غیردارویی بر این ویژگیها مطالعه حاضر به منظور تعیین اثرات هشت هفته پیاده روی منظم بر روند زایمان زنان نخست زا صورت گرفت. روش شناسی: این مطالعه به روش کار آزمایی بالینی بر روی 80 زن باردار نخست زای سالم، غیرورزشکار 20 تا 35 سال از سن 28هفته حاملگی صورت گرفت نمونه گیری مستمر طی 5 ماه انجام شد نمونه ها پس از انتخاب بطور تصادفی در دوگروه مساوی مداخله و شاهد قرار داده شدند.گروه مداخله در برنامه تمرین هوازی پیاده روی منظم به مدت هشت هفته ، هفته ای سه بار به مدت 30 دقیقه با شدت خود انتخاب (مادرحین راه رفتن بتواند صحبت کند) قرار گرفتند و گروه کنترل فقط پیگیری شدند(سطح معناداری 05.0

فاز فعال زایمان بیشتر بود و تفاوت معناداری نشان داده شد X,000/0=P(05.14 .( =طول مدت فاز فعال در گروه مداخله کمتر و تفاوت معنادار بود (002.0=p .(میزان زایمان طبیعی در گروه مداخله بطور معناداری بیشتر بود (p=0.000,X =21.33)2. مدت زمان پذیرش تا شروع فاز فعال، تا ختم بارداری، تا ترخیص در گروه مداخله کمتر و بین دو گروه تفاوت معنادار وجود داشت. نتیجه گیری: هشت هفته پیاده روی منظم بعد از 28هفتگی بارداری ممکن است با اثرات مثبت بر ویژگیهای زمان پذیرش در بیمارستان نقش مهمی در انجام زایمان طبیعی داشته باشد و استفاده از این روش بیخطر در بارداریهای سالم در جهت کاهش آمار سزارین توصیه میشود.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

طیبه زارع زاده

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سمنان

نعمت الله نعمتی

واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Marowitz A, . Caring for Women in Early Labor: CanDelay ...
  • Naghizadeh S, Sehati SHafaei F, Ghojazadeh M. Comparing the post ...
  • Ghodsi Z, Asltoghiri M. Effects of aerobic exercise training on ...
  • Sehati shafaii F. Naghizadeh S, Qvjazade M..Compare maternal outcomes in ...
  • Beckmans, C. Effect ofstructured antipartum exercise rogram onpregnancy & labor ...
  • نمایش کامل مراجع