ارتباط ثبات شغلی دبیران تربیت بدنی با اثربخشی کلاس درس تربیت بدنی در منطقه هشترود

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 477

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_144

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

در آموزش وپرورش کلاس درس تربیت بدنی از اهمیت بسزایی برخوردار است. زیرا اگر درس تربیت بدنی بطور صحیح به دانش آموزان تدریس شود، به گونه ای که دانش آموزان با اهداف و ارزش های این درس به خوبی آشنایی پیدا کنند، می توانند جنبههای مختلف آموخته های خود در این ماده درسی را در زندگی خود بکار گیرند. مثلا0 :میتوانند از طرفی در حفظ سلامت تن و تندرستی خویش کوشا باشند و از طرفی دیگر در انتخاب رشته تحصیلی آینده خود رشته تربیت بدنی را هم در میان گزینه های خود قرار دهند. همچنین کلاس درس تربیت بدنی در شکوفا شدن استعدادهای بالقوه ورزشی دانش آموزان نقش چشم گیری را می تواند ایفا کند و موجب افزایش اعتماد بنفس آنها نیز شود، زیرا که با شکوفا شدن استعداهای ورزشی دانش آموزان و نمایش توانایی هایشان نوعی خود باوری در دانش آموزان ر9خ می دهد که موجب افزایش اعتماد بنفس آنها شده و از میزان قضاوت منفی آنها در باره خودشان(خود پنداری منفی) خواهد کاست. با تفاسیر فوق می توان چنین پنداشت که اگر بتوان در کلاس درس تربیت بدنی موجبات افزایش اعتماد بنفس و سر زندگی دانش آموزان را فراهم آورد، می توان اثرات مثبتی بر زندگی و تحصیل آنها گذاشت و این امر در گرو تواناییهای دبیر تربیت بدنی است. برای اینکه یک دبیر تربیت بدنی بتواند موجبات شادابی و سرزندگی دانش آموزان، سلامتی آنها، کشف استعداد آنها، افزایش اعتماد بنفس آنها و.... را فراهم آورد نیاز به زمان دارد تا بتواند ط4رق مختلفی را شناسایی کرده و آنها را بکار گیرد تا بتواند به اهداف خویش برسد. بطور خلاصه با توجه به موضوعات فوق می توان ثبات شغلی دبیران را ورزش را موضوعی مهم و موثر در اثربخشی کلاس درس تربیت بدنی تلقی کرد.

نویسندگان

حامد جوادی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان

محسن شیرمحمدزاده

استادیار دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _Mc Gregor Doaglas, (1960)The Human side of the enterprise york. ...
  • _Morse, N. C.andE.Reiner, (1965)the organizational chang_ Jornal of Abnonnol and ...
  • . locke, Edvin A, (1974), Toward a theory of task ...
  • _Erickson, Donald A, (1977) An overdue paradigm shift in Education ...
  • Mink, Oscar, At al, (1979) Developing and Mahaging open organization. ...
  • _full en, michceei, (198 1)themeaning if Educationa Change._New york, Teacher ...
  • نمایش کامل مراجع