رابطه مهارت های ارتباطی بارضایت شغلی معلمان تربیت بدنی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
- کد COI اختصاصی: ASSF01_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
استادیار دانشگاه جهرم
چکیده
مقدمه: هدف کلی این پژوهش بررسی رابطه ی مهارت های ارتباطی با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهرستان اسلامشهر می باشد.روش شناسی: روش این تحقیق از نظر استراتژی ،توصیفی - از نظر مسیر اجرا،پیمایشی- از نظر هدف کاربردی و از نظر جمع آوری داده ها میدانی بود. جامعه ی آماری این تحقیق شامل کلیه معلمان تربیت بدنی زن و مرد شهرستان اسلامشهر بود که تعداد کل آن ها157 بود. برای جمع آوری اطلاعات در این پژوهش از دو پرسشنامه ی استاندارد مهارت های ارتباطی « بارتون جی ای» و پرسشنامه ی رضایت شغلی « مارتین جی گانون » استفاده شد و برای توصیف متغیر های تحقیق از شاخص های آمار توصیفی و از آمار استنباطی (آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون) استفاده شد. نتایج: نتایج بدست آمده نشان داد که بین مهارت های ارتباطی معلمان تربیت بدنی و رضایت شغلی رابطه مثبت معنی داری وجود دارد و می توان مهارت های ارتباطی را از روی مؤلفه ی عوامل فردی رضایت شغلی پیش بینی کرد.نتیجه گیری: باتوجه به نتایج تحقیق، به نظر می رسد هرچه مهارت های ارتباطی توسعه بیشتری داشته باشد، رضایت بهتری را موجب می شود. این رضایت می تواند هم رضایت شغلی و هم رضایت ارتباطی باشد. ارتقا ء مهارتهای ارتباطی که رابطه معناداری با رضایت شغلی دارد موجب تحکیم عوامل فردی، ایجاد محیط کار سالم، تنوع شغل در غالب ماهیت کار و همچنین عوامل سازمانی بسیاری از قبیل حقوق و دستمزد و خط مشی های سازمانی است.کلیدواژه ها
مهارت های ارتباطی ، رضایت شغلی، معلمان تربیت بدنیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.