پاسخ حاد فشار خون به یک جلسه راه رفتن روی تردمیل با محدودیت جریان خون در دختران جوان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
- کد COI اختصاصی: ASSF01_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 708
نویسندگان
دانشیار فیزیولوژی ورزش دانشگاه شاهرود
دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزش دانشگاه شاهرود
چکیده
مقدمه: هدف از انجام این تحقیق، بررسی پاسخ حاد فشار خون به یک جلسه راه رفتن روی تردمیل با BFR در دختران جوان بود.روش شناسی: 30 دختر جوان سالم با دامنه سنی 24-19 سال که داوطلب شرکت در مطالعه بودند، به عنوان نمونه آماری انتخاب و به طورتصادفی در سه گروه ورزش راه رفتن روی تردمیل با BFR) با شدت 2مایل بر ساعت ،5 ست2 دقیقه ای با یک دقیقه استراحت بین هر ست)، راه رفتن روی تردمیل بدون BFR) با همان حجم گروه BFR (و کنترل (با BFR و بدون ورزش) قرار گرفتند. فشارخون قبل از شروع جلسهی ورزش و 20 دقیقه پس از پایان جلسه اندازهگیری شد. برای تجزیه و تحلیل دادهها از آزمونهای آماری t همبسته و ANOVA استفاده شد. سطح معنیداری آماری 05/0< p تعیین شد.نتایج: تحلیل دادهها نشان داد هر دو برنامه ورزشی باعث افزایش معنادار فشار خون سیستولیک در مقایسه با مقادیر پیش از تمرین شد(05/0< p .(پس از یک جلسه ورزش، بین فشارخون سیستولیک سه گروه تفاوت معناداری مشاهده شد (05/0< p (و میزان افزایش در گروه ورزش BFR بیشتر از گروه بدون BFR بود. این درحالیست که پس از یک جلسه ورزش ، بین فشار خون دیاستولیک گروههای مورد مطالعه اختلاف معناداری مشاهده نشد (05/0ޓ3.(نتیجهگیری: براساس یافتههای پژوهش حاضر، محدود شدن جریان خون باعث افزایش فشارخون سیستولیک میشود؛ که این موضوع بیانگر افزایش نیازهای عضله قلب در پاسخ به ورزش BFR است.کلیدواژه ها
محدودیت جریان خون، فشار خون سیستولیک، فشار خون دیاستولیکمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.