ارزیابی فاکتورهای بهره وری نیروی انسانی در صنعت تولید مطالعه موردی: شرکت کوثر رامسر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: AIHE10_201
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 602
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم مجدی

هیات علمی موسسه آموزش عالی آیندگان تنکابن،

آمنا قنبری تلوکی

هیات علمی موسسه آموزش عالی آیندگان تنکابن،

خدیجه قاضیانی

هیات علمی موسسه آموزش عالی آیندگان تنکابن،

چکیده

مادرعصری زندگی می کنیم که عصرشگفت انگیز دانش و اطلاعات ، عصرشتاب غیرقابل باور فناوری و خلاقیت است .با عمومیت یافتن سریع دسترسی به کامپیوتر ها و تکنولوژی اطلاعاتی و رسانه های پیشرفته هیچ کشوری نمی تواند اقتصاد قرن بیست و یکمی را بدون زیرساختالکترونیکی قرن بیست و یکمی اداره کند.یکی از فاکتورهای مهم در اثربخشیسازمان مدیریت بهره وری است .داشتن اطلاعات دقیق ، صحیح،بهنگام باعث بالا رفتن سرعت تصمیم گیری شده و جلوی اتخاذ بسیاری از تصمیمات نادرست را در این حیطه خواهد گرفت. طی سالیان اخیر موج استفاده و بهره گیری از سیستمهای مدیریت بهره وری بسیار مورد توجه قرار گرفته است.هدف اصلی ازاین تحقیق بررسی راهکارهای ارتقاء بهره وری نیروی انسانی در شرکت کوثر رامسر) تولید آبمیوه های طبیعی و شربت( و طراحیمدل بهینه بهره وری نیروی انسانی و نهایتا ارائه پیشنهادات در راستای بهبود بهره وری نیروی انسانی می باشد . این تحقیق بر اساس هدف، در زمره تحقیقات کاربردی (Applied Reaserch) است و بر اساس روش از جمله تحقیقات توصیفی است. قلمرو این تحقیق کلیه کارکنان صف و ستاد شرکت کوثر رامسر که طبق آخرین آمار در نیمه دوم سال 2494 تعداد 07 نفر می باشند، جامعه آماری تحقیق را تشکیل می دهند. برای تعیین حجم نمونه روابط مختلفی وجود دارد در این تحقیق حجم نمونه با استفاده از کرجسی و مورگان تعداد 33 نفر تعیین گردید و از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده گردید. طبق توزیع های استفاده شده در تحقیق و تحلیل از طریق نرم افزار SPSS فرضیه ها بررسی شد و مورد تایید قرار گرفت.

کلیدواژه ها

بهبود بهره وری، نیروی انسانی، مدیریت تولید و عملیات، مدیریت بهره وری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.