اثر زلزله حوزه دور بر روی سیستم دوگانه قاب و مهاربند

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان
  • کد COI اختصاصی: MTMAYBOD03_158
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 531
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - مهندسی زلزله، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد.

حسنعلی مسلمان یزدی

استادیار گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

محمدرضا مسلمان

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

چکیده

اثر جهت انتشار گسلش موقعی اتفاق می افتد که گسیختگی گسل به طرف سایت منتشر شود و سرعت گسیختگی تقریبا با سرعت موج برشی برابر باشد که بیشتر انرژی به صورت یک پالس منفرد با پریود زیاد در ابتدای رکورد که نشان دهنده اثر افزاینده و مرکب تشعشع لرزه ای از یک گسل می باشد در می آید. این پدیده هنگامی که راستای لغزش روی صفحه گسل به سمت سایت باشد بیشتر مشخص است. این حالت ها به ساییدگی در گسل های امتداد لغز و اغلب در گسل های شیب لغز اتفاق می افتد. در این تحقیق برای در نظر گرفتن اثرات واقعی زلزله این زلزله ها با مقیاس کردن آنها مطابق آیین نامه 2800 بر سازه اثر داده شده است و میرایی در نظر گرفته شده میرایی رایلی می باشد. حداکثر تغییر مکان در تحلیل های تاریخچه زمانی غیرخطی به عنوان تغییرمکان تقاضا حاصل از زلزله اعمال شده به سازه در نظر گرفته شده است . تمامی آنالیزها و مدلسازی ها در نرم افزار SAP2000 V17,2 به عنوان ابزار قوی در مهندسی زلزله انجام پذیرفته است سپس آنالیزهای دینامیکی غیرخطی تحت رکوردهای حوزه دور بر روی این مدل انجام گرفته است و فقط نمودار های برش پایه حوزه دور را بدست آورده شده و در نهایت بایکدیگر مقایسه شده است.

کلیدواژه ها

تاریخچه زمانی غیر خطی،شتاب نگاشت، برش پایه، زلزله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.