مطالعه آزمایشگاهی تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی با بازشو تحت بارهای رفت و برگشتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان
- کد COI اختصاصی: MTMAYBOD03_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 419
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – سازه ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
چکیده
با توجه به نقشه پهنه بندی خطر نسبی زمین لرزه در ایران ،مشاهده می شود که بخش وسیعی از مساحت کشور در محدوده نواحی با خطر نسبی زیاد و بسیار زیاد قرار می گیرد . خرابی ساختمان های خشتی در برابر زلزله تلفات جانبی زیادی به همراه داشته اشت لذا بررسی رفتار این گونه از ساختمان ها حائز اهمیت است . در این تحقیق تاثیر تقویت افقی و سطحی بر رفتار درون صفحه دیوارهای خشتی مورد بررسی قرار گرفته است . برای این منظور سه دیوار خشتی با بازشو بدون تقویت ، با تقویت افقی و با تقویت سطحی بر روی میز لرزان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد مورد آزمایش قرار گرفته است . نتایج نشان می دهد که تقویت افقی تاثیری در افزایش ظرفیت باربری دیوار ندارد و مثل دیوار بدون تقویت عمل می کند . درحالی که تقویت سطحی موجب افزایش ظرفیت باربری می گردد . مشاهدات نشان می دهد که مود خرابی دیوار خشتی بدون بازشو و بدون تقویت از نوع شکست لغزش درز ملات افقی و مود خرابی دیوار خشتی بدون بازشو و تقویت افقی از نوع شکست لغزش درز ملات و خرد شدگی پاشنه و مود خرابی دیوار خشتی بدون بازشو و تقویت سطحی از نوع شکست قطری و لغزش درز ملات می باشد.کلیدواژه ها
مطالعه آزمایشگاهی ، دیوار خشتی بدون بازشو ، تقویت افقی ،تقویت سطحی ،مود خرابیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.