کاربرد علم نانو در صنعت ساختمان سازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان
  • کد COI اختصاصی: MTMAYBOD03_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1332
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید رضا عبدالهی

دانشجو ارشد رشته مهندسی زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

عبدالرضا عبدالهی

دانشجو ارشد مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

محمدرضا مسلمان یزدی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

چکیده

استفاده ذرات نانو در صنعت ساختان سازی باید گفت که در همه ی زمینه های صنعت ساختمان سازی کار نشده است و فقط در قسمت های مختلفی کار شده است. از جمله قسمت هایی که می توان نام برد. سیمان، شیشه ، فولاد ، کف پوش های بهداشتی، اتصلات فاضلابی و پرده ضد اب و ضد لک همانطور که گفته شد علم نانو یکی از اجزاء ساختمان که کار شده، فولاد می باشد با توجه به اینکه فولاد دارای چند عیوب می باشد یکی از عیب های مهم و قابل ذکر آن خوردگی فولاد می باشد که فناوری نانو این مشکل را برطرف می سازد. با توجه به وجود نانو ذراتی که برای جلوگیری از خوردگی تولید شده است آن را بر روی سطوح فولادی که در معرض خوردگی قرار گرفته است پوشش می دهند. اما باید در نظر گرفت که این پوشش ها طوری نیست که در طولانی مدت باعث جلوگیری از خوردگی شوند وقتی که فولاد مدت زیادی در محیط خوردگی قرار گرفت مقاومت آن کاهش پیدا می کند و دوباره به وسیله رنگ دانه های ضد خوردگی آنها را تقویت کرد. مورد دیگر در علم نانو در زمینه صنعت ساختمان سازی کار کرده است در مورد پوشش های بهداشتی است که اکثرا در مکان های حساس به باکتری ها و آلودگی ها مثل بیمارستان ها و درمانگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. که با اضافه کردن ذرات نانو به پوشش های کف آنها را مقاومت تر می کند در برابر آلودگی و عواملی که باعث بیماری می شود. و یکی دیگر از اجزا که می توان نام برد شیشه ها می باشند، شیشه هایی که انرژی را کنترل می کنند و باعث جلوگیری از تلف شدن انرژی می باشند.

کلیدواژه ها

نانو، ساختمان سازی،خوردگی،شیشه،فولاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.