ارائه یک مدل جدید تلفیقی و بهینه شده ی توصیه گر محصول در تجارت الکترونیکی
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک و تجارت جهانی
- کد COI اختصاصی: IECWTC01_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1950
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت
عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه الزهرا
چکیده
سیستمهای پیش بینی و توصیه محصول ، از جمله ابزارهای تجارت الکترونیک هستند که از طریق جمع آوری ، تحلیل و مدیریت اطلاعات مربوط به فعالیتهای مشتری در فرآیندهای خرید قبلی در یک فایل شخصی و همچنین بررسی علایق ، اولویتها و تعداد مراجعات او ، در هر بار ورود به فروشگاه مجازی ، نیازهای آتی او را پیش بینی نموده با ارائه توصیه های مفید او را در فرآیند خرید یاری می رسانند . هر چه سیستمهای پیش بینی و توصیه محصول ، رفتارها و علایق هر مشتری را بهتر بشناسند توصیه ارائه شده دارای کیفیت بالاتری بوده باعث افزایش رضایت و وفاداری مشتری و در نتیجه کسب سود بیشتر در فرآیند فروش خواهد بود .در این مقاله پس از معرفی و بیان نقاط قوت و ضعف چند روش پیش بینی و توصیه رایج در تجارت الکترونیکی ، یک روش توصیه نوآورانه تلفیقی به نام INORM معرفی می گردد . این روش به تنهایی توانسته است از مزایای هفت روش توصیه کنونی بهره برده و بسیاری از نقایص این روشها را نیز برطرف نماید . ارائه توصیه با کیفیت بالاتر ، امکان توصیه کالاهای جدید ، رفع مشکلات ناشی از افزایش کالاها و مشتریان در فرآیند توصیه ، امکان پیش بینی کالاهای مورد نیاز جهت فرایند تدارکات برای فروشنده ، برخی از نقاط قوت این روش است . همچنین این روش به سهولت می تواند در فروشگاههای اینترنتی ایران به عنوان یک ابزار مدرن تجارت الکترونیک مورد استفاده قرار گیرد .کلیدواژه ها
تجارت الکترونیکی سیستمهای پیش بینی سیستمهای توصیه محصول کیفیت توصیهمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.