زمان انتقال مالکیت در حقوق ایران، کنوانسیون بیع بین المللی کالا و حقوق انگلیس
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: فصلنامه اندیشمندان حقوق، دوره: 4، شماره: 9
- کد COI اختصاصی: JR_JLS-4-9_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3305
نویسندگان
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد انزلی
کارشناس ارشد حقوق خصوصی
کارشناس ارشد حقوق خصوصی
چکیده
در جامعه توسعه یافته امروز هیچ شخصی نمی تواند نقش ارزشمندی را که تجارت بین المللی در توسعه روابط جوامع و دولت ها ایفا می کند انکار نماید. پیشرفت تجارت جهانی متکی بر حقوق حاکم بر قراردادهای فروش بین فروشنده و خریدار با ملیت های گوناگون است. فروشنده می خواهد مطمئن باشد با تسلیمکالا، ثمن را به طور کامل دریافت خواهد کرد و خریدار هم می خواهد اطمینان داشته باشد که کالاهایی با همان کیفیتی که در قرارداد توافق شده دریافت می کند. پیچیدگی معاملات تجاری بین المللی وقتی است که محل اقامت طرفین در کشورهای مختلف با سیستم های حقوقی متفاوت باشد. اهمیت زمان انتقال مالکیت کالا در قراردادهای بیع از این جهت است که تعیین کننده انتقال حقوق و مسئولیت های خریدار و فروشنده است؛ اطلاع از انتقال ریسک، حقف اقامه دعوا و غیره. در این مقاله حقوق ایران، حقوق انگلیس و کنوانسیون بیع بین المللی کالا 1980 در مورد انتقال مالکیت کالا مقایسه و بررسی می شود.کلیدواژه ها
انتقال مالکیت، انتقال ریسک، کالای معین، کالای نامعین، کنوانسیون بیع بین المللی کالا 1980 ویناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.