بهینه سازی ظرفیت یک سیستم تجدید پذیر ترکیبی با هدف تامین انرژی مصرفی دانشگاه صنعتی سجاد
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستمها (ICISE ۲۰۱۶)
- کد COI اختصاصی: ICISE02_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1019
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی سجاد؛
دکترای مهندسی مواد، استاد گروه صنایع و مواد، دانشگاه صنعتی سجاد؛
چکیده
یکی از راهکارهای ارائه شده به منظور کاهش هزینه تامین انرژی یک مجموعه و همچنین ایجاد خروجی پایدار و بدون نوسان در واحدهایی که با انرژیهای تجدیدپذیر کار میکنند، استفاده از این واحدها به صورت ترکیب با یکدیگر می باشد . در این مقاله، با در نظر گرفتن دانشگاه صنعتی سجاد به عنوان مورد مطالعه، فرض شده است که با مشخص بودن بار مصرفی دانشگاه، هدف، ارائه یک استراتژی بهینه برای تامین انرژی مصرفی دانشگاه با استفاده از یک سیستم تامین انرژی تجدید پذیر ترکیبی، باشد. این سیستم ترکیبی میتواند شامل پنل های خورشیدی، توربینهای بادی و باتریهای ذخیرهساز در نظر گرفته شود. این ترکیب به گونهای است که هرگاه انرژی تولیدی یکی از واحدها کم باشد، واحد دیگر قادر به تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز مجموعه دانشگاه میباشد. با در نظر گرفتن همزمان سه معیار هزینه، قابلیت اطمینان و مدیریت انرژی و تاثیر این معیارها بر یکدیگر، ظرفیت بهینه هر یک از واحدهای تجدیدپذیر پیشنهادی، تعیین شده است. نتایج نشان میدهند که ترکیب واحدهای تجدیدپذیر، علاوه بر افزایش قابلیت اطمینان سیستم تامین انرژی دانشگاه، هزینههای کلی سیستم را در مقایسه با استفاده از سیستمهای تجدیدپذیر منفرد (پنل های خورشیدی) کاهش میدهدکلیدواژه ها
ظرفیت بهینه، سیستمهای تجدیدپذیر ترکیبی، شاخص قابلیت اطمینان، استراتژی مدیریت انرژی، مدل تابع هزینهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.