سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش ملی روانشناسی و خانواده
کد COI مقاله: PSFA01_039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 967
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر شبکه های اجتماعی مجازی بر سبک زندگی زوجین
چکیده مقاله:
مقدمه: گسترش فناوریهای جدید در دنیای مدرن امروز باعث به وجود آمد انواع وسایل ارتباطی شده است. ورود تکنولوژی ووسایل ارتباط جمعی نهاد خانواده را نیز تحت تاثیر قرار داده و باعث شکل گیری تغییراتی در روابط درون خانواده شده است. بههمین منظور این تحقیق در پی آن است که تاثیرات شبکه های مجازی اجتماعی را بر میزان تغیییر سبک زندگی زوجین درتهران بررسی نماید.روش: مطالعه حاضر با تعداد 300 نفر به صورت پیمایشی، از بین متاهلین شاغل در مراکز دولتی به روش نمونه گیری دردسترس انجام گردید. برای جمعآوری اطلاعات از پرسشنامه جمعیت شناختی، پرسشنامه استفاده از شبکه های مجازی،پرسشنامه مربوط به تعارضات زناشویی و همچنین از نظریات سبک زندگی بوردیو، اثرات محدود لازارسفلد، وابستگی مخاطب ونظریات دیوید رایزمن استفاده شده است. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمارهای توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزارSPSS19 استفاده شد. یافته ها و نتیجه گیری: بررسی اطلاعات جمعیت شناختی نشان داد که از مجموع 300 نفر از جمعیت نمونه مورد مطالعه. 50درصد زن، 50 درصد مرد بودند. 89.5 درصد شاغل تمام وقت ، 10.5 درصد فاقد شغل تمام وقت می باشند. از میان کاربران،بیشترین فراوانی مربوط به استفاده از وایبر و فیس بوک بوده بیشترین نحوه دسترسی از طریق تلفن همراه و در محدودهزمانی ساعت 6 بعداز ظهر تا 12 شب می باشد.در بررسی صورت گرفته در این تحقیق ملاحظه شد که بین میزان زماناستفاده از شبکه های اجتماعی مجازی بر تغییر سبک زندگی وتغییر توقعات زوجین رابطه معنا دار وجود دارد.
کلیدواژه ها:
شبكه هاي اجتماعي مجازي ، سبك زندگي, تغييرات فرهنگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/539973/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدقی جلال، آزاده و فتحی، سروش و صدقی جلال، هما،1394،تاثیر شبکه های اجتماعی مجازی بر سبک زندگی زوجین،اولین همایش ملی روانشناسی و خانواده،اهواز،،،https://civilica.com/doc/539973
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صدقی جلال، آزاده؛ سروش فتحی و هما صدقی جلال)
برای بار دوم به بعد: (1394، صدقی جلال؛ فتحی و صدقی جلال)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ازهمبستگی تاتنهایی درانسان شناسی شهری شبکه های اجتماعی و زندگی شهری
- آسیب شناسی خانواده ایرانی درعرصه شبکه های اجتماعی مجازی
- در آمدی بر آسیب شناسی تاثیر شبکه های ماهواره ای بر جوانان
- بررسی نقش اخلاق حرفه ای در اثربخشی کار تیمی (موردمطالعه: کارکنان آموزشی دانشگاه محقق اردبیلی، استان اردبیل)
- اینترنت و روابط خانوادگی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Cognitive-Behavioral Group Counseling on Reducing Test Anxiety of Students with Negative High School Perfectionism
- Effectiveness of Life Skills Education on Reducing Common Rumination and Anxiety among Male High School Students
- Future Perspectives with Readiness of Addiction in Payam Noor University Students
- Comparison of Defect in Theory OF Mind Based on Signs of Low and High Depression Disorders in Students
- Psychological Features of Preschool Successful Coaches Theory of Data Foundation
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.