بررسی نقص تجارت الکترونیک در توسعه کطور و ضرورت آن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: IRCEM01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 628
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی هداوندخانی

گروه ۴۰۱ مخابرات ارتش جمهوری اسلامی ایران

غلامعلی اصغری

گروه ۴۰۱ مخابرات ارتش جمهوری اسلامی ایران

چکیده

امروزه تجارت در میان کشورها، سازمان ها و شرکت های مختلف بسیار مورد توجه است. با گسترش دنیای اینترنت و افزایش روزافزون تعداد کاربران آن، تجارت نیز توانسته است به خوبی وارد این عرصه شود و روش جدیدی را در تجارت به نام تجارت الکترونیکی پدیدار نماید. اکثر کشورهای جهان انواع تجارت را تجربه کرده اند اما تجارت الکترونیکی یکی از محبوب ترین آن ها است به طوری که نحوه وارد شدن در این روش ساده تر از روش های دیگر تجارت است. موضوع این مقاله به نقش مهم و حساس تجارت الکترونیکی در کشورها اذعان دارد و با توجه به مدرن بودن این مبحث، فعالیت هایی که در ایران صورت پذیرفته بسیار اندک است. متغیرهای مورد بررسی در این تحقیق انواع شیوه ها و روش های گوناگون تجارت الکترونیکی موجود را مورد بحث قرار می دهد و سعی می شود با بررسی نیازهای مشتریان به این نتیجه رسید که چگونه می توان به بهبود روند تجارت الکترونیکی کمک کرد تا کاربران و مشتریان بتوانند با اعتماد بالا و رضایت بیشتری به سمت تجارتی از این نوع بروند. برای رسیدن به این نتیجه از روش کتابخانه ای در این مقاله استفاده شده است و با استفاده از مطالعه بر روی مقالات مختلف داخلی و خارجی، خدمات ارائه شده توسط هریک از فروشگاه های اینترنتی و چگونگی ارائه آنها به مشتریان و همچنین استفاده از پژوهش های انجام گرفته در زمینه تجارت الکترونیکی، سعی بر آن شده است تا مشکلات، نقاط ضعف و قوت تجارت الکترونیکی در کشور مشخص شود و این مقاله بتواند قدمی را در بهبود روند تجارت الکترونیکی در کشور بردارد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی، اینترنت، کسب و کار، صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.