کاربردشبکه عصبی در بهبود امنیت و اثر بخشی سیستم تشخیص درمحاسبه ابر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: ICEASCONF02_087
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 352
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه استوار

گروه کامپیوتر،گرایش هوش مصنوعی، دانشکده علوم و تحقیقات بوشهر

بلقیس میلاد نویدهی

گروه کامپیوتر،گرایش هوش مصنوعی، دانشکده علوم و تحقیقات بوشهر

چکیده

محاسبه ابر نوعی جدید از خدمات است که منبع محاسبه بزرگی را برای هر مصرف کننده فراهم می کند. سیستم های محاسبه ابری می تواند به آسانی بوسیله حملات سایبری متفاوت تهدید شود، چون بخش زیادی از سیستم محاسبه ابر بایدشامل تعدادی سیستم تشخیصی نفوذ IDS برای حفاظت هر دستگاه مجازی VM در مقابل تهدیدات باشد. تبادلی بین سطح امنیت IDS و کارایی سیستم وجود دارد. اگر IDS خدمات امنیت قوی تری را با استفاده قوانین یا الگوهای بیشتر فراهم کند،مسئله دیگری در محاسبه ابر، این است که مقدار زیادی از ثبت وقایع سیستم به شکلی است، که تحلیل آن ها برای مجریان سخت تر می شود. این مقاله، روش سیستم محاسبه ابر را قادر به رسیدن اثر بخشی با استفاده از منبع سیستم و توان خدمات امنیت بدون تبادل بین آن مطرح می کند. روش محاسبه نرم از قبیل الگوریتم MLP برای تشخیص نفوذگر ناشناخته در محیط محاسبه ابر بکار می رود.

کلیدواژه ها

محاسبه ابر، شبکه عصبی، سیستم عصبی، سیستم شناسایی نفوذگر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.