تعیین تأثیر عوامل کلیدی توفیق بر مزیت رقابتی شرکتهای فعال در تولید صنعت پروفیل آلومینیوم

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON04_450
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 421
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم آموزگار

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی خمین، ایران

حبیب الله جوانمرد

دانشیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی اراک، ایران

چکیده

رقابت یک عامل کلیدی برای ماندگاری شرکتهای فعال در صنعت آلومینیوم در محیط امروزی است. این پژوهش به بررسی اولویتبندی عوامل کلیدی توفیق بر مزیت رقابتی شرکتهای فعال در تولید صنعت پروفیل آلومینیوم پرداخته است. اگرچه تاکنون مطالعات بسیار زیادی درزمینه مزیت رقابتی با مقاصد مختلف صورت گرفته، اما مطالعات جامع و کاربردی چندانی در رابطه با این موضوع، درزمینه صنعت پروفیل آلومینیوم انجامنشده است. عواملی چون بازاریابی، تولید، مهارت، توانایی، تکنولوژی، توزیع، مواد اولیه، بهعنوان شاخصهای کلیدی در نظر گرفتهشدهاند و تأثیر آنها بر مزیت رقابتی سنجیده شده است .تحقیق حاضر ازلحاظ هدف کاربردی است، زیرا یافتههای آن را میتوان بهمنظور بررسی تأثیر و اولویتبندی اثرات عوامل کلیدی توفیق بر مزیت رقابتی در شرکتهای صنعتی مورد بررسی قرارداد. روش تحقیق توصیف- علی و روش گردآوری اطلاعات میدانی بوده و گردآوری دادهها توسط پرسشنامه از 250 نفر از کارکنان شرکتهای فعال در صنعت آلومینیوم در شهر تهران صورت گرفته است. دادههای جمعآوریشده با استفاده از آزمونهای کولموگروف-اسمیرنوف جهت نرمال بودن دادهها مورد ارزیابی قرارگرفته است پسازآن با استفاده از آزمون همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون و آزمون فریدمن فرضیهها موردبررسی قرارگرفته است. نتایجرگرسیون نشان میدهد بازاریابی بالاترین رتبه، توزیع در رتبه دوم و تولید در رتبه سوم در بین همه فاکتورها دارا میباشد. نتایج نشان میدهد عوامل کلیدی توفیق بر مزیت رقابتی تأثیر دارد. زیرا یافتههای آن را میتوان بهمنظور بررسی تأثیر و اولویتبندی اثرات عوامل کلیدی توفیق بر مزیت رقابتی در شرکتهای صنعتی مورد بررسی قرار داد. در پایان پیشنهاداتی ارائه شده است

کلیدواژه ها

مزیت رقابتی، پروفیل آلومینیوم، عوامل کلیدی توفیق، صنعت، تولید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.