ارائه یک روش جدید برای آشکار سازی و ادغام تصاویر پزشکی با استفاده از الگوریتم تبدیل موجک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON04_308
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1001
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روزبه نوریان دهکردی

ایران آشتیان ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آشتیان، گروه کامپیوتر، دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر،

عباس کریمی

ایران اراک ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اراک، هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

چکیده

ادغام 1 تصاویر پزشکی چندکیفیتی 2 کاری مهم برای بازیابی اطلاعات تکمیلی از تصاویر پزشکی است. حساسیت در برابرتغییر ، کمبود اطلاعات فاز و جهت گیری ضعیف تبدیل های موجک مقدار واقعی، ما را برانگیخت تا از تبدیل موجک مختلط برای ادغام استفاده کنیم. ما از تبدیل موجک پیچیده دابشیز ( DCxWT ( برای ادغام تصویر استفاده می کنیم که نسبت به تغییر تقریبا ثابت است و می تواند اطلاعات فاز را فراهم کند. در این مقاله، ما یک ادغام تصویر پزشکی چندکیفیتی با استفاده از DCxW در سطوح مختلف پیشنهاد کرده ایم که مبتنی بر اصول چندرزولوشن است. روش پیشنهادی از نظرمجازی ضرائب موجک مختلط تصویر منبع را با استفاده از قانون انتخاب حداکثر 1 ادغام می کند. آزمایش ها بر روی سهمجموعه مختلف از تصاویر پزشکی چندکیفیتی انجام شده اند. روش ادغام پیشنهادی از نظر بصری 11 و کمی با روش های دامنه موجک )تبدیل موجک مختلط درخت دوگانه ) DTCWT (، تبدیل موجک lifting ( LWT (، تبدیل چندموجکی ( MWT (، تبدیل موجک ساکن 12 ( SWT (( و دامنه فضایی )تحلیل مولفه اساسی ) PCA (، خطی و سریع( مقایسه می شود.روش پیشنهادی سپس با روش های مبتنی بر ادغام تصویر تبدیل کانتورلت ) CT ( و تبدیل کانتورلت بدون زیرنمونه مقایسه می شود. برای مقایسه روش پیشنهادی، ما از پنج معیار ادغام به نام های آنتروپی، استحکام لبه، انحراف معیار، عامل ادغام وتقارن ادغام استفاده کرده ایم. نتایج مقایسه ثابت کرده است که عملکرد روش ادغام پیشنهادی بهتر از تمام روش های موجوداست. استحکام روش پیشنهادی در برابر نویز گاوسی، نویز نمک و فلفل و نویز اسپکل مورد آزمایش قرار گرفته است و طرحهای معیارهای ادغام برای موارد مختلف نویز برتری روش پیشنهادی را ثابت می کند.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.