بکارگیری تکنولوژی پینچ به منظور کاهش مصرف انرژی درکارخانه سیمان تهران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON04_210
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 903
نویسندگان
دانشجوی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
تکنولوژی پینچ ابزاری برای محاسبات انرژی و هدف گذاری بمنظور بهینه سازی مصرف آن است. هدف از انجام این مطالعه اصلاح شبکهٔ مبدل های حرارتی فرآیند تولید سیمان در کارخانهٔ سیمان تهران، به عنوان یکی نمونهٔ مطالعاتی، با هدف بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش اتلاف اگزرژی میباشد. با در نظر گرفتن حداقل اختلاف دمای مجاز ۴۰ درجه سانتیگراد، منحنی ترکیبی جریان ها ترسیم شدند. با ترسیم دیاگرام جریان های سرد و گرم و یوتیلیتی گرم، با رعایت قواعد خاصی، شبکه بهینه مبدلهای حرارتی ترسیم گردید. در شبکه مبدلهای حرارتی از سه مبدل حرارتی پوسته لوله ای برای انتقال حرارت لازم در سیستم مورد بررسی استفاده شد. اولین مبدل حرارتی با خنک کردن کلینکر تا دمای ۶۰ درجه سانتیگراد، مواد خام مصرفی کوره را از دمای ۲۰ درجه تا دمای ۳۶۷ درجه سانتیگراد گرم میکنند. از مبدل حرارتی دوم برای تأمین حرارت لازم مواد خام برای رسیدن به دمای ۸۰۰ درجه سانتیگراد از یوتیلیتی گرم استفاده شد و نهایتاً مبدل حرارتی سوم با انتقال حرارت یوتیلیتی گرم به مازوت، حرارت مورد نیاز آن را تأمین می کند در نهایت با بررسی منحنی نیروی محرکه سیستم، کیفیت انتقال حرارت عمودی سیستم مورد بررسی قرار گرفت که از این حیث نیز، شبکه مبدلهای حرارتی طراحی شده در وضعیت مطلوبی قرار دارد. بدین ترتیب شبکه حاضر، طراحی شده به کمک تکنولوژی پینچ با کمترین مصرف انرژی، بیشترین کارایی در بازده حرارتی سیستم را ایفا می کندکلیدواژه ها
بهینه سازی ،تکنولوژی پینچ، مبدل حرارتی، انتقال حرارتمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.