مروری بر مباحث داده کاوی در وب
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON04_197
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1317
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر ، گروه کامپیوتر ، موسسه آموزش عالی آپادنا شیراز
استاد موسسه آموزش عالی آپادانا شیراز
هیئت علمی و استاد موسسه آموزش عالی آپادانا شیراز
چکیده
در عصر حاخر Web Miningمحیط اینترنت جهانی را تبدیل یه محیطی کاربردی تر کرده است. که کاربران می توانند سریعتر و راحتتر اطلاعات مورد نیازشان را پیدا کنند که شامل : کشق و تحلیل داده . مستندات و multi imediaز محیط اینترنت جہائی می باشد Web Mining۔ از جزئیات سند ومحتویات سند و ساختار Hyper Link برای کمک به کاریر جهت مشاهده احطلاعات مورد نیازش استقاده میکند. وبی و موتورهای جستجو خودشان شامل اطلاعات ارتباطی درباره ی مستندات هستند و Web Mining این ارتباطات را کشق میکند و یه سه بخش تقسیم بیندی می نماید. - در اولین یخشی Web Content Mining. موتورهای جستجو محتویات را یا کلمات کلیدی تعریق میکنند و می شناسند. پیدا کردن کلمات کلیدی محتوا و پیدا کردن یک ارتباط بین محتوای حقحه ی وب و محتوای سوالی کاربر. Content Mining گقته میشود. - Hyper Link5 اطلاعاتی را درباره ی سایر مستندات روی وب که در سند دیگری مهم هستند تهیه میکند.این لینکها عمقی را به سند اضاقه میکنند و حالت چند بعدی که از خصوصیات وب است ایجاد میکنند. کاوش این ساختار لینک دومین بخشی یعنی Web Structure Mining است. - در نهایت آرتیاحلی یا سایر مستندات روی وبی که بوسیله ی جستجوی قیلی شناخته شده اند. وجود دارد.این ارتباط در حقحه های جستجو (log) و دستیایی ذخیره میشود. کاوش این Log ها سومین Jay-Js. Web Usage Mining - is درک کاریر اغلب یک بخش مهم از Web Mining است . تحلیل جستجوهای قیلی کاریر مشکلی که کاریر ترجیح مید حد اطلاعات پیدا شده را ببیند و سرعت در پاسخ ممکن است در پاسخ دادن یه پرسی و جوی کاریر موثر باشد. Web Mining در ماهیت نظم خاصی دارد. پل زدن بین قیلدهایی مثل احطلاعات بازگشتی پردازش زبانهای طبیعی، استخراح احطلاعات .Machine Leaning پایگاه داده .داده کاوی . ذخیره ی داده . طراحی رایط کاریر و Visual E-Govemment E-commerce M-commerce – J.- 3-3,-5'WebMining < & JoJo. .E-leanning آموزشی از راه دور . آموزشی سازمانی تشکیلات مجازی . مدیریت دانش و کتابخانه ی دیجیتال دارد.در این تحقیق ما به بررسی جنیه حای مختلف Web Data Miningمیپردازیم.کلیدواژه ها
داده کاوی داده های تحت وی، وب کاویمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.