ارزیابی اثر نیروی پیش تنیدگی انکرها در پایداری گودبرداری ثانویه مهارشده بوسیلهسیستم نیلینگ و شمع های بتنی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON04_172
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی عابدی

دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی، دانشکده عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اصفهان، ایران

فرهنگ صلاح اصفهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی، دانشکده عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اصفهان، ایران

مسلم محمد زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنی و بهداشت محیط زیست، موسسه آموزش عالی انرژی، ساوه، ایران

چکیده

بکارگیری روش میخکوبی به همراه کابل مهاری پیش تنیده موجب شده تا دیواره میخکوبی شده مرکب عملکرد بهتری در مقایسه با دیوار میخکوبی شده خالص داشته باشد، همچنین در مواردی که ضریب اطمینان بالاتری مورد نیاز باشد می توان از روش کابل مهاری پیش تنیده بهمراه شمع های بتنی درجا استفاده نمود. تاکنون مطالعات زیادی بر روی پارامترهای تاثیرگذار بر ضریب اطمینان، تنش ها، نشست ها و تغییرمکانها برای هر یک از روش های مذکور صورت گرفته است ولی تحقیقات و مطالعات جامعی در خصوص تاثیر گودبرداری اضافی بر عملکرد دیواره های مهار شده و روشها و سازوکارهای پیشنهادی جهت حفظ و پایداری عمق اضافی و به دنبال آن پایداری کل دیواره و تامین شرایط اولیه طرح که حفظ وضعیت سطح گسیختگی اولیه و کنترل تغییرمکانها میباشد انجام نگرفته است. لذا در این پژوهش نمونه ای از گودبرداری عمیق ( 91 متر) پایدارسازی شده بروش میخکوبی در محیط نرم افزار اجزا محدود Plaxis 2D شبیه سازی شده و پس از انطباق منطقی میان نتایج بدست آمده با نتایج حاصل از پایش میدانی گود اقدام به بررسی عملکرد سیستم پایدارسازی کابل مهاری پیش تنیده (انکر) با شمع های بتنی درجا جهت پایدارسازی عمق اضافی که به میزان 8 متر میباشد نموده، همچنین اثر پارامتر کلید طراحی یعنی نیروی پیش تنیدگی انکرها بر دو شرط اساسی حاکم بر طرح یعنی: حفظ وضعیت سطح گسیختگی اولیه و کنترل تغییر مکان های جانبی مورد بررسی قرار گرفت.

کلیدواژه ها

سیستم مرکب، ضریب اطمینان، تغییر مکان، انکر، شمع های بتنی درجا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.