جهانی شدن راهکاری نوین برای طراحی مراکز تجاری معاصر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON04_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 520
نویسندگان
مدرس حق التدریسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
چکیده
جهانی شدن به مفهوم جدید، محصول ظهور صنعت ارتباطات جهانی و منعکس کننده ارتباطات هم زمان جهانی است. این فرآیند با در هم شکستن مرزهای مربوط به زمان و مکان ، انسان ها را در اقصی نقاط دنیا به یکدیگر متصل و مرتبط کرده و هویت های درون مرزی را با گذشت زمان دچار فرسایش و اختلال می نماید. فرآیند جهانی شدن همه هویت های فردی و جمعی را نادیده می گیرد یا دست کم دگرگون می کند. از این دیدگاه با فراگیرتر و پرشتاب تر شدن فرآیند جهانی شدن، دنیایی از شبکه ها و سازمان های استراتژیک شکل می گیرد که عمدتا با الگوی انتظارات عقلانی، مانند ارزشی و فراگیری دارند. شهرجهانی، شهری است که از قدرت نفوذ جهانی برخوردار است و کانون تمدنی یک کشور و هم چنین از کانون های تمدنی جهان محسوب می شود. شهرهای جهانی، تمدن ساز و الگوی ملی و جهانی هستند و قدرت نفوذ را تجارت فعال جهانی می خواند. در مناطق کلانشهری درحال رشد، تأثیرات رشد اقتصادی و تمرکزهای جمعیتی فشارهای زیادی بر تمامی جنبه های زندگی شهری وارد کرده است. تباهی محیط زیست، ازدحام ترافیکی، کمبود مسکن و رشد زاغه ها، در رأس تهدیدهای توسعه برای شهرها هستند. یکی از سئوالات پیش روی جهانی شدن قرار گرفته این است که آیا حقیقتا ،جهانی شدن در حوزه های شهری، به افزایش عدالت اجتماعی و رشد برابری می انجامد؟ هدف از این تحقیق بررسی مسیر جنبش های معماری به سوی جهانی شدن است. روش تحقیق استفاده شده در این مقاله از نوع توصیفی بوده و از روش جمع آوری اطلاعات به صورت میدانی و کتابخانه ای استفاده شده است. نتیجه ای که دراین تحقیق میتوان گرفت باجهانی شدن می توان ساختار اجتماعی و فرهنگی اقتصادی قوی به وجود آورد.کلیدواژه ها
جهانی شدن، تمدن، مرکز تجاری، اقتصادمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.