بهبود کیفیت توان در یک ریز شبکه توسط کنترل محلی منابع تولید پراکنده اینورتری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON04_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1024
نویسندگان
دانشگاه لرستان- دانشکده فنی و مهندسی
دانشگاه لرستان- دانشکده فنی و مهندسی
چکیده
اخیرا علاقه زیادی برای ارتقاء کیفیت توان در ریزشبکه ها از طریق کنترل محلی منابع تولید پراکنده (DGs) اینورتری بوجود آمده است. این مقاله بهبود کیفیت توان در یک ریز شبکه متصل به شبکه بالادست را از طریق استفاده از ظرفیت مازاد اینورترهای واسط منابع تولید پراکنده بررسی می کند. هدف از جبران سازی، بالا بردن کیفیت ولتاژ در نقطه اتصال مشترک (PCC) می باشد. برای دستیابی به این هدف، کنترل مناسب واسط اینورتری منابع تولید پراکنده مورد توجه قرار می گیرد. واسط اینورتری منابع علاوه بر تامین توان بارهای محلی خود، وظیفه انتقال توان حقیقی به شین PCC و حمایت از ولتاژ ریزشبکه بخصوص در مواقع بروز اختلال اعم از: نامتعادلی ولتاژ و کاهش یا افزایش کوتاه مدت ولتاژ را با توجه به ظرفیت مازاد خود برعهده دارد. در ساختار کنترلی اینورتر از واحد کنترل توان براساس روش افتی استفاده شده است. همچنین واحد مقابله با نامتعادلی ولتاژ در نظر گرفته شده است. کنترل ولتاژ و جریان در چارچوب متعامد ساکن انجام می گیرد برای این منظور کنترل کننده های تناسبی - تشدیدی استفاده شده است. حلقه امپدانس مجازی به منظور بهبود کیفت توان و افزایش پایداری منابع پراکنده استفاده شده است. با استفاده از تحلیل دیتامیکی مدل خطی شده منبع تولید پراکنده، مقادیر مناسب برای پارامترهای کنترلی انتخاب می گردد. از طریق شبیه سازی یک سیستم نمونه کارایی روشی کنترلی مورد نظر مطالعه و مورد ارزیابی قرار می گیرد.کلیدواژه ها
کیفیت توان، منابع تولید پراکنده، اینورتر منبع ولتاژ، مشخصه کنترل افتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.