بررسی و ارزیابی ویژگی های کالبدی بر رفتارهای نابه هنجاراجتماعی (نمونه موردی محله ظهیر آباد)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS01_383
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 784
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ،گروه شهرسازی ،قزوین ،ایران
استادیار
چکیده
رشد شتابان جمعیت شهرها منجر به بروز مشکلات و مسایل پیچیده ، به ویژه وقوع انواع جرایم و ناهنجاری های اجتماعی شده است . افزایش جرم و جنایت در شهرها: امنیت و آسایش شهروندان را تهدید می کند و انسجام جامعه را مختل می سازد. از این رو اقدامات علمی و عملی جهت کاهش ناهنجاری ها در جامعه ضرورت می یابد. تمامی اندیشمندان بر این نکته توافق دارند که جهت کاهش جرایم بایستی با عوامل و ریشه های جرم مبارزه شود.جدای از اثرات اجتماعی و فرهنگی ناشی از برنامه ریزی و طراحی محیط های امن شهری بر الگوهای رفتار شهروندی و بهبود کیفیت محیطی نواحی سکونتی : تبیین ویژگی ها و اثرات مرتبط بر نقش کالبدی شهر بر کاهش جرایم شهری و یا کاستن از وقوع جرم ، موضوع مستقل و با اهمیتی است که در قالب تئوری های نوین شهری بدان اشاره می شود. ظهیرآباد یکی از محلات ناحیه ۱ واقع در منطقه ۲۰ تهران می باشد که از لحاظ انومی و جرم یکی از محلات ناامن منطقه می باشد ، در اثبات فرضیه اول نیز در جاهای پرتراکم و ریزدانه ارگانیک میزان انومی و بزه (سرقت ، فروش مواد مخدر و ...) به بیشترین حد خود می رسد و فرضیه دوم نیز وجود کاربری های زماندار و منطقه بندی تک کاربری موجب بروز جرم می باشدکلیدواژه ها
هنجار،جرایم، ظهیر آبادمقالات مرتبط جدید
- مهر تجدد بر پیشانی شهر تهران خیابان اسماعیل بزاز (مولوی)
- زنان در فضاهای بی دفاع شهری: تحلیل جامعه شناختی نقش فضاهای بی دفاع شهری در امنیت زنان (مورد مطالعه: محله تهرانپارس)
- بررسی علل نارضایتی شهروندان از عملکرد شهرداری ها نمونه موردی شهر جدید صدرا
- مطالعه موردی نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری
- ایدئولوژی آرمان شهر وشهرهای اکولوژیک (مطالعه ی موردی: شهرستان شوش)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.