ارزیابی جایگزینی مدل های ترکیبی به جای انواع مدل های دسته کوزه ای (برای تسهیل حجم بالای گردش به چپ و دوربرگردان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS01_324
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 925
نویسندگان
کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه آزاد اسلامی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحدشهر قدس
چکیده
دسته کوزه ای گونه ای از تقاطع های غیر متداول است که گردش به چپ را با بهبود ظرفیت و امنیت انجام می دهد.دپارتمان حمل و نقل نیوجرسی یکی از پیشگامان طرح دسته کوزه ای می باشد و سه گونه برای دسته کوزه ای ها رمپ مستقیم با فرم منحنی برای گردش به چپ در مسیر اصلی تقاطع، گونه C: رمپ حلقه ای معکوس. در این رساله، گونه جدیدی از طراحی دسته کوزه ای معرفی می گردد که ترکیبی از دو گونه A و B می باشد. این رساله به رویکردهای جزئی در تقاطع ها و هدایت ترافیک از طریق مدل دسته کوزه ای بر روی خط اصلی توجه دارد. همچنین به مطالعه تطبیقی دوربرگردان ها و گردش به چپ در مسیر اصلی، در شیوه سنتی مشابه به گونه B می پردازد. یک نوع از نمونه های چراغ دار، برای تطبیق این طراحی درنظر گرفته شده است که اجازه می دهد هر دو مدل دسته کوزه ای بطور همزمان قابل استفاده باشند. این مدل از تقاطع چنین فرض شده که مناسب ترین مدل برای مقاوم سازی شریان های حومه می باشد. ظرفیت عبور و مرور، مدل ترکیبی A و B می تواند زمان تاخیر را کاهش دهد. نرم افزار مدل سازی برای مقایسه مدل ترکیبی B. A در برابر یک تقاطع معمول و مدل سنتی A، برای یک محدوده وسیع از حجم ترافیک در جاییکه مشخصه های حرکت چرخشی مدل سازی شده اند، استفاده می شود. نتیجه نشان می دهد که مدل ترکیبی A و B بطور مشخصی، زمان تاخیر را تحت شرایط ظرفیت بالا، کاهش می دهد.کلیدواژه ها
دوربرگردان، دسته کوزه ای، گردش به چپ، زمان تاخیرمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.