نقش هتل مدرسه جهانگردی در توسعه صنعت توریسم در منطقه ویژه اقتصادی سلماس
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS01_187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 614
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی جلفا، گروه هنر ومعماری، ایران
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد مهاباد، ایران
چکیده
جهانگردی، میهمانداری، مسافرت و گردشگری را میتوان سریع ترین صنعت در حال رشد دانست، صنعتی که در مقایسه با صنایع دیگر فرصتهای شغلی بیشتری به وجود آورده است. امروزه یکی از پایه های اصلی اقتصاد بسیاری از کشورها وابسته به صنعت گردشگری است. صنعت گردشگری در آغاز مبتنی بر تجربه ی افراد بود اما رشد سریع این صنعت باعث شد مباحث جهانگردی و رشته های وابسته به آن به جمع رشتههای تحصیلی در دانشگاه ها اضافه گردد و نیروهای متخصصی را در جامعه توریست پذیر پرورش دهد. این مطالعه به صورت تحلیلی و توصیفی بوده و هدف کلی آن توسعه صنعت توریسم در منطقه است. حال با توسعه ی علمی گردشگری در دانشگاه های ایران و تحصیل دانشجویان در رشتههای مرتبط میتوان قدمهای مثبتی در توسعه ی صنعت گردشگری برداشت. شهرستان سلماس با توجه به مناطق گردشگری و پتانسیل گسترش اکوتوریسم در منطقه یکی از مناطقی است که چنین هتل مدرسه ای را می تواند به خوبی بسط و گسترش دهد. آموزش افراد در سطح دانشگاهی و گسترش تبادلات اقتصادی و رونق صنعت توریسم با توجه به پتانسیل گردشگری در منطقه و هم مرز بودن با کشور ترکیه این امکان را به وجود می آورد که نسبت به تبادل توریسم و دانشجو در سطح دانشگاهی در رونق اقصادی منطقه موثر باشد. با توجه به موضوع مهم و تأثیر گذار جهانگردی، گردشگری و توریسم داخلی و خارجی بر شکوفایی فرهنگی و اقتصادی منطقه و البته یکی از اساسی ترین کمبود های منطقه در بحث مسافرت و خدمات عمومی، هتل داری و جهانگردی و آموزش در منطقه با توجه به معماری بومی است. بر اساس مطالعات، احداث هتل مدرسه جهانگردی در این منطقه باعثافزایش رونق صنعت توریسم خواهد شد.کلیدواژه ها
طراحی هتل مدرسه جهانگردی، صنعت توریسم و گردشگریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.