بررسی تاثیر نوع زلزله بر تحلیل احتمالاندیشانه سازه با روش شبیهسازی مونتکارلو
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS01_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
استادیار گروه عمران ، موسسه آموزش عالی خاوران ، -
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت ، موسسه آموزش عالی خاوران مشهد ، -
چکیده
در این پژوهش ، تاثیر نوع زلزله بر احتمال شکست سازه در توزیعهای احتمالاتی و ضرایب پراکندگی مختلف مورد بررسی قرار گرفت . به سبب وجود عدم قطعیتهای فراوان در خصوصیات سازه و بارگذاری ، استفاده از تحلیلهای یقین-اندیشانه با خطا همراه است . در این مقاله برای رفع کاستی یاد شده از تحلیل احتمالاندیشانه با روش شبیهسازی مونت-کارلو استفاده شد. جهت بررسی احتمال شکست ، یک قاب فولادی یک درجه آزادی مورد استفاده قرار گرفت و این سازه تحت اثر 2 زلزله میدان دور السنترو و هاچینوهه و – 2 زلزله میدان نزدیک کوبه و نورثریج تحلیل گردید . کمیتهای غیر قطعی سازه از قبیل جرم حجمی ، ضریب کشسانی و ابعاد هندسی مقطع با سه نوع توزیع یکنواخت ، نرمال و لوگنرمال و در ضرایب پراکندگی مختلف 5 ، % 10 % و 15 % تولید و احتمال شکست در هر حالت محاسبه شد . با بررسی نتایج بدست آمده میتوان دریافت که احتمال شکست سازه ، مستقل از نوع توزیع احتمالاتی متغیرهای تصادفی بوده ووابسته به مقدار ضریب پراکندگی ، محتوای فرکانسی و حداکثر شتاب زلزله میباشد . به عبارت دیگر ، نتایج حاصل ازتحلیل احتمالاندیشانه نشان داد که احتمال شکست سازه در زلزله های میدان نزدیک با ضریب پراکندگی بالاتر ، –بیشتر از حالت مشابه در زلزله های میدان دور استکلیدواژه ها
تحلیل احتمالاندیشانه ، زلزله ، احتمال شکست ، شبیه سازی ، مونت کارلومقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.