بررسی تاثیر خدمات بانکداری اینترنتی بر قصد استفاده مشتریان و وفاداری آنها(با مطالعه بر وبسایت بانک پاسارگارد)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21
  • کد COI اختصاصی: ICMNG03_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 827
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا رضوی

استادیار(عضو هیئت علمی دانشگاه شمال آمل).گروه مدیریت.ایران

رهام رمضانی

دانشجوی کارشناسی ارشد(دانشگاه آزاد بابل) گروه مدیریت.ایران -

رضا رمضانی

کارشناس اقتصاد صنعتی.بانکدار بانک پاسارگاد

چکیده

امروزه سرویس های انتقال داده های کامپیوتری در تعداد و درجه (مقیاس) برای رشد سریع کاربرد اینترنت، رشد داشته اند. رشد سرویس الکترونیکی که به عنوان یک سرویس انتخاب آزاد پایه ای وب شناخته شده، اهمیت زیادی دربخش سرویس (خدمات) دارد و در اقتصاد جدید (مدرن) نقش عمده ای دارد رضایت الکترونیک و کیفیت خدمت الکترونیک ازجمله مباحث عمده در جهانی شدن تجارت الکترونیک تلقی می شوند.. لذا این پژوهش به بررسی ارزیابی پذیرش کیفیت خدمات الکترونیکی، وفاداری و تمایلات خرید مجدد مشتری در بانک پاسارگاد شهرستان تنکابن می پردازد. برای این منظور شش فرضیه اصلی براساس مدل مطرح گردید بر این اساس پرسشنامه ای با طیف لیکرت و به تعداد 32 سوال طراحی شد و میان 273 نفر از مشتریان بانک پاسارگاد شهرستان تنکابن که دارای حساب جاری متمرکز و از خدمات الکترونیکی متعدد این بانک از جمله اینترنت بانک، همراه بانک و غیره استفاده می کنند به صورت خوشه ای چند مرحله ای و سپس به طور تصادفی ساده توزیع گردید. به منظور بررسی فرضیه های آماری ازآزمون اسپیرمن و بهمنظور رتبهبندی آنها از آزمون فریدمن استفاده شده است. در آمار تحلیلی این پژوهش از مدل معادلات ساختاری شامل تحلیل عاملی تأییدی( CFA) و بهطور اخص از تکنیک تحلیل مسیر با استفاده از نرم افزار لیزرلLISREL) ( و برای تحلیل مدل کلی پژوهش از نرم افزار آموس AMOS استفاده شده است. در این پژوهش متغیر های ریسک، محتویات وب سایت، سهولت خدمات و کیفیت خدمات به ترتیب دارای بیشترین تاثیر و متغیر مهارت های pc تاثیری بر تمایلات رفتاری و رضایت مشتریان ندارد

کلیدواژه ها

خرید مجدد، وفاداری مشتری، محتویات وب سایت، کیفیت خدمات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.