ارزیابی عملکرد شرکت های تأمین قطعه با استفاده از مدل CCR و ضریب بهره وریمالم کوئیست (مطالعه موردی:تأمین کنندگان قطعات برقی شرکت سازه گسترسایپا)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21
- کد COI اختصاصی: ICMNG03_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 952
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
دکتری تخصصی، استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
چکیده
جهت ارزیابی کارایی واحد های مختلف روشهای متفاوتی وجود دارد که تحلیل پوششی داده ها از محبوبیت و کاربرد بسیاری در اندازه گیری کارایی برخوردار می باشد. یکی از معایب مدلهای پایه ای تحلیل پوششی داده ها عدم قدرت تفکیک پذیری و رتبه بندی دقیق واحدها می باشد که برای رفع این مشکل از مدل اندرسون و پیترسون که از مدل های پرکاربرد تحلیل پوششی داده ها در رتبه بندی واحدها می باشد، استفاده می گردد.تحقیق حاضر از نظر هدف، از نوع تحقیقات کاربردی محسوب می شود. جامعه آماری این تحقیق شرکتهای تأمین قطعات برقی وابسته به شرکت سازه گستر سایپا می باشد. انتخاب نهاده ها و ستاده ها در این تحقیق با نظر استاد راهنما و با توجه به تحقیقات مشابه، مصاحبه و نظرسنجی از کارشناسان و خبرگان انجام گرفته است. در نهایت با توجه به تجزیه و تحلیل های انجام شده و با استفاده از نرم افزار GAMS از میان مدلهای متعدد DEA ، مدل CCR ورودی محور به منظور ارزیابی کارایی شرکتهای تأمین قطعات برقی شرکت سازهگستر سایپا انتخاب شده است. نتایج مدل اندرسون پیترسون نشان داد که شرکت کاوش اندیشان در سال 1392 و شرکت آریا افزار شیراز در سالهای 1393 و 1394 کاراترین شرکت در میان تأمین کنندگان قطعات برقی شرکت سازه گستر سایپا می باشند.کلیدواژه ها
تحلیل پوششی داده ها، مرز کارایی، ضریب بهره وری مالم کوئیستمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.