مطالعه محیط حرارتی داخل خانه های روستایی ناواپالوس (اسپانیا): مزایای استفاده مجدد از ساختمان هایی با اینرسی حرارتی بالا

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نخستین همایش منطقه ای معماری، شهر، توسعه (چالش ها و راهکارهای مدیریت شهری)
  • کد COI اختصاصی: CONFBEH01_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهشید طیبی

گروه معماری، واحد بهبهان، دانشگاه آزاد اسلامی، بهبهان، ایران

مریم اقبالیان نسب

گروه معماری، واحد بهبهان، دانشگاه آزاد اسلامی، بهبهان، ایران

پدرام خلیلی

گروه معماری، واحد بهبهان، دانشگاه آزاد اسلامی، بهبهان، ایران

چکیده

هدف اصلی ساختمان مسکونی، فراهم نمون محیطی راحت برای فعالیت های انسانی می باشد. امروزه، این هدف مسئولیت مصرف بیش از 40 درصد از تقاضای کل انرژی در سازمان ملل را برعهده دارد. بخش ساخت و ساز در اسپانیا در دهه های گذشته رشد سریعی داشته است، با این وجود، ساختمان های متروکه زیادی در مناطق روستایی وجود دارد. در این مقاله، سعی میکنیم مزایای زیست محیطی استفاده مجدد از ساختمان های روستایی متروکه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم. به خاطر دیوارهای ضخیم بیرونی با اینرسی حرارتی بالا، محیط داخلی آنها با مصرف انرژی کمتر از ساختمان های جدید، می تواند راحت باشد. در اینجا نتایج مانیتورینگ و نظارت سه خانه متفاوت، دو ساختمان سنتی و یک ساختمان مدرن را نشان می دهیم که از مواد و مصالح ساختمانی مختلف ساخته شده اند. هدف این کار، تجزیه و تحلیل و مقایسه رفتار حرارتی راه حل های سازنده موجود در بخش اسپانیا می باشد نه بهبود آنها. نتایج تست میدانی شرایط داخلی بهتر در داخل خانه های سنتی را نشان می دهد. در فصل تابستان، راحتی حرارتی بدون هیچ گونه تأمین انرژی در داخل خانه های سنتی ایجاد می شود، اما این مسئله در مورد خانه های مدرن صدق نمی کند. در فصل زمستان، محیط داخلی در داخل خانه های سنتی پایدارتر است، اما هیپ یک از آنها به طور طبیعی نمی توانند راحتی حرارتی فراهم نمایند. در مورد مطالعه شده، تنها سکنه دهکده کوچک در خانه چوبی از پیش ساخته شده زندگی کرده و توضیح داده شده است که شرایط داخلی خانه های سنتی در یک مکان از کیفیت بالاتری از برخوردار می باشد.

کلیدواژه ها

محیط حرارتی، استفاده مجدد از ساختمان، اینرسی حرارتی، سنگ، خشت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.