بررسی محدودیتهای روش تنانت در تعیین نیاز آب زیست محیطی رودخانه ها مطالعه موردی: رودخانه شهر چای ارومیه
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: UPUE03_293
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 553
نویسندگان
دانش اموخته کارشنایس ارشد مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه
استادیار گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ارومیه
دانشجوی دکتری مهندسی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
چکیده
با افزایش بهره برداری از منابع طبیعی به منظور تسریع پیشرفته های صنعتی و تکنولوژیکی مواد اولیه استخراج شده از زمین و به ترکیبات پیچیده و ناشناخته ای تبدیل شده و پس از مصرف مجددا در مقادیر قابل توجه به طبیعت تحمیل می گردند. از طریق دفن در زمین. به بیان دیگر، مصرف بی رویه مواد مصنوعی و هدایت آنها به اکوسیستم ها مقاومت طبیعی محیط زیست را تا حد زیادی تنزل داده و روز به روز با شدت بیشتری باعث آلودگی آب، خاک و هوا می شود در این میان آب از منابع ارزشمندیست که بیشتر از سایرین دچار آلودگی و بحران گردیده است. در توضیح لازم به ذکر است تولیدکنندگان همواره منابع ابی را به عنوان یک منبع پذیرنده مناسب و ارزان جهت هدایت ضایعات خود تلقی نموده و بدین ترتیب عموما ضایعات و فاضلابهای تولیدی بدون انجام تصفیه د راین منابع تخلیه می گردند. بنابراین آگاهی از میزان آلودگی منابع آبی و جلوگیری از آلودگی بیشتر انها امری اجتناب ناپذیر است که تنها از طریق انجام نمونه های برداری های مداوم و تحلیل خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آ بامکان پذیر خواهد بود . این موضوع را می توان در کنار کاهش دبی جریان بدلیل برداشتهای بی رویه از رودخانه ها مهمترین عوامل تهدید این منابع آب قلمداد نمود.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.