جانمایی اسکله های تجاری و تفریحی بندر کیاشهر با رویکرد بر جنبه ای فنی و اقتصادی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: UPUE03_098
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 833
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک
دانشجوی کارشنایس ارشد خاک و پی دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه گیلان
چکیده
با توجه به نقش راهبردی حمل و نقل دریایی و بنادر کشور در اقتصاد ملی و ماهیت بین المللی و رقابتی بودن این صنعت نیاز به توسعه حمل و نقل دریایی بیش از پیش مورد توجه واقع شدهاست از گذشته ای دور حمل و نقل دریایی وجه قالب جابجایی کالا در جهان را به خود اختصاص داده و مولفه ایی همچون اقتصاد مقیاس، اقتصاد تنوع و سهولت دسترسی و زنجیره های ارزش و اقتصاد جهانی همواره بر روقن این وجه افزوده است مهمترین وسیله حمل و نقل دریایی کشتی است و هر کشتی از کوچک به بزرگ جهت بارگیری و باراندازی نیاز به پهلوگیری در بندر دارد . و به طور معمول هر بندر متشکل از دو بازوی موج شکن، کانال دسترسی حوضچه لایروبی شده به علاوه سازه ای جهت پهلوگیری اسکله می باشد در این مقاله به بررسی گزینه مختلف جهت جانمایی اسکله ها تجاری و تفرحی بندر کیاشهر پرداخته شدهاست با توجه به شرایط و امکانات موجود نیز با توجه به نیازهای بهره برداری که از توسعه کیاشهر وجود دارد گزینه های مطرح از جنبه های اقتصادی، فنی، کاربریهای مختلف مورد انتظار سهولت تردد و .. با یکدیگر مقایهس شده و نهایبتا گزینه منتخب معرفی گردیده است.کلیدواژه ها
حمل و نقل دریایی، جانمایی اسکله، بندر کیاشهر، ارزیابی اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.