تولید سنگهای مصنوعی و اهمیت آن در معماری ساختمان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE01_252
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 972
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدوفا حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی طبری بابل

چکیده

پیشرفت هر کشوری وابسته به فعالیتهای عمرانی انجام گرفته در آن کشور است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش جمعیت، ساخت تر یا ساختمانهای جدید، با تخریب ساختمانها و سازهای متعددی در سراسر دنیا صورت می گیرد و برای ایجاد ساختمانهای بلند مرتبهمواجه هستیم که این فعالیتها ضایعاتی را به دنبال خواهد داشت. ضایعات ساختمانی حدود % 15-30وزن کل پسماندهای جامد و بیش -از نصف پسماند شهری را به خود اختصاص می دهد. هر چند این نوع زباله نسبت به زباله های خانگی خطرات آلودگی کمتری دارد بهنوبه خود، به علت حجیم بودن، باعث بوجود آمدن مشکلات زیست محیطی و مناظر ناپسند می گردد. به منظور دستیابی به یک برنامه مدیریتی صحیح برای رفع مشکل مواد زاید جامد و بخصوص ضایعات ساختمانی بایستی این مسأله از جنبه های مختلف مورد بررسیقرار بگیرد . دفع نامناسب زائدات حاصل از ضایعات سنگ بری می تواند تأثیرات زیست محیطی مربوط به خود را به دنبال داشته باشد،مدیریت صحیح زیست محیطی پسماندها و زائدات میتواند به پاکیزگی محیط زیست کمک می کند. علاوه بر آن مشکلاتزیست محیطی می توانند مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی مهمی را برای دولت ها ایجاد کنند. لذا دو راهکار پیش روداریم اول آنکه مصالحی را که ویژگی های اولیه آن ها حفظ شده است مجدداً در ساخت و سازها به کار ببریم و راه حل مهم دیگر، تولید مصالح جدید با قابلیت بازیافت و سازگار با محیط زیست است که کمترین آسیب را به منابع طبیعی وارد کند. دراین مقاله با استفاده از روش کتابخانه ای و اسنادی به بررسی اهمیت بازیافت ضایعات سنگ میپردازیم. در مطالعات انجام شده مشخص شد اغلب صاحبان صنایع سنگبری از امکان بازیافت باطله ها و اقدامات انجام شده در سایر شهرها و گاهی درسایر کشورها اطلاع داشته و بازیافت را به عنوان بهترین راهکار در نظر میگیرند

کلیدواژه ها

سنگهای مصنوعی، بازیافت، نخاله های سنگ بری، حفظ منابع تجدید ناپذیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.