حلقههای کنترل کیفیت در ساخت و ساز
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICRSIE01_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1288
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی عمران سازه، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مدیر واحد تحقیق و توسعه گروه شرکتهای تیغاب و ابرار شن،
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، موسسه آموزش عالی علاء الدوله سمنانی، مدیر کنترل کیفیت و آزمایشگاه همکار تیغاب، -
چکیده
حلقههای کنترل کیفیت حلقههای کوچک داوطلبانهای هستند که بخشی از برنامهی مدیریت کیفیت جامع تلقی میشوند. این حلقهها در راستای برنامه مدیریت کیفیت جامع منجر به کیفیت بالاتر، تولید بیشتر و تحریک و تحرک بیشتر نیروی کار میشوند. صنعت ساختمان صنعت بسیار بزرگی است که شامل بخشهای تولید و فرآوری مصالح ساختمانی و بخش ساخت و ساز پروژههای مختلف است. گستردگی پروژهای عمرانی در کشورهای در حال توسعه بسیار زیاد است و در کشور ما نیز بخش زیادی از بودجه سالانه کشور صرف این نمونه پروژهها و همچنین تولید مصالح اولیه برای آنها میشود. بنابراین گستردگی این شاخه از صنعت، اهمیت اقتصادی و اهمیت توجه به بهبود کیفیت آن را دو چندان نموده است. از سوی دیگر به دلیل عدم کنترلهای لازم، کیفیت پایین چه در تولید و چه در ساخت منجر بهتلفات اقتصادی زیادی در کشور ما شده است. در این جهت حلقههای کنترل کیفیت میتواند تجربه کارآمدی در بهبود وضعیت ساخت و ساز کشور باشد. در این مقاله ابتدا تجربههای استفاده شده در کشورهای دیگر در این زمینه مرور شده و سپس به صورت موردی امکانپذیری استفاده از این حلقهها در صنعت ساخت و ساز کشور ارائه شده و همچنین نمونه عملی انجام شده به صورت خاص در یک واحد تولیدی بررسی میگرددکلیدواژه ها
حلقههای کنترل کیفیت، ساخت و ساز، مصالح ساختمانی، بهبود کیفیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.