بررسی نقوش پته دوزی و قلاب دوزی در صنایع دستی و جذب توریستی مردم بومی در بازار محلی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری، جغرافیا و باستان شناسی
  • کد COI اختصاصی: ITUR01_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1226
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب حقگوتجن گو که

کار شناسی ارشد پژوهش هنر،موسسه هنر و معماری کمال الملک نوشهر

چکیده

این تحقیق تلاشی است در جهت معرفی صنایع دستی وجذب توریستی ،مردم روستایی در بازارهای محلی و دسته بندی آن و همچنین بررسی ویژگی ها و انواع نقوش هندسی مشترک و به کار رفته در پته دوزی و قلاب دوزی و با بیان مفاهیم نمادشناسی نقوش و معناشناسی در آن ها با تاکید بر مفاهیم فرهنگی وهنری و اعتقادات اثرگذار در شکل گیری فرم پذیری نقش در قلابدوزی و پته دوزی سعی در پاسخ به پرسش های مفهومی و نمادین نقوش و ترکیبات کلی و هندسی آن ها با استناد به تحقیقات میدانی و کتابخانه ای با تکیه بر دستاوردهای دیگر محققین از نزدیک بازدید به عمل آوردم و با چند نفر از هنرمندان که در قلابدوزی ماندگاران امروز ما هستند در پیرامون تاریخچه و تکنیک نقش وچگونه جذب توریستی در بازارهای محلی مانند گیلان درقلابدوزی و پته دوزی را که از صنایع شهر کرمان ما می باشد به بحث پرداختم و با توجه به تجربه کاری خودم توانستم پاسخ های لازم را دریافت کنم .

کلیدواژه ها

نقوش هندسی، قلابدوزی، پته دوزی، صنایع دستی ، توریستی،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.