بررسی جرم شناختی پدیده رمالی درایران (مطالعه موردی شهرستان بیرجند)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICOEM01_301
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1014
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدداوود حسینی

چکیده

در گوشه و کنار جهان، در میان فرهنگ عامه، عقاید و باورهایی به چشم میخورند که از نظر تفکر مدرن در رده عقایدخرافی طبقه بندی میشوند. علیرغم بار معنایی منفیای که بر این دسته از عقاید متصور است و بر پایه منطق امروزی،خرافات آن دسته از عقاید و باورهایی هستند که به لحاظ علمی و تجربی غیرقابل دفاع بوده و میتواند زمینه هایتحرک یا توقف جامعه را حول موضوعی خاص فراهم آورد .رمالی، پیشگویی و فالگیری همواره در طول حیات بشری به عنوانیکی از راه های چاره جویی و مقابله با مشکلات و گرفتاری های مردم در همه اعصار و در بین همه اقوام مطرح بوده است.پرونده های بسیاری در این زمینه در محاکم قضایی مخصوصاً در کلان شهرها تشکیل شده است. این موضوع هم اکنون نیز درجامعه ما و خصوصاً در استان خراسان جنوبی مطرح می باشد لذا، هدف از این تحقیق بررسی جرم شناختی پدیده رمالی درایران (مطالعه موردی شهر بیرجند) می باشد .

کلیدواژه ها

رمالی ، فالگیری ، خرافات ، جرم شناختی ، محاکم قضایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.