بررسی عوامل موثر بر زندگی 24 ساعته در شهر دزفول و نقش آن در بهبودشهر(مطالعه موردی: خیابان امام خمینی)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران
- کد COI اختصاصی: UMCONF02_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 781
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
چکیده
حدودیت زمانی در شبانه روز در شهرها، موجب بروز مشکلاتی در زمینه فضا و عملکرد شده است. بیشترین بازده زمانی از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر می باشد اما به زمان باقی مانده کمتر توجه شده و شهر ها را با مشکلاتی مواجه کرده است. هدف اصلی این رویکرد جذب طیف گسترده ای از گروه ها به مناطق و مراکز شهریست تا از امکانات و خدمات پیشنهاد شده در کلیه ساعات شبانه روز استفاده کنند که با این توصیفات شهر 24 ساعته، موجب توسعه و تقویت اقتصاد شبانه، تجدید حیات و ایجاد مراکز شهری امن تر می شود از جمله رویکردها برای با زنده سازی مراکز شهری است. عدم وجود فعالیت های عمومی در هنگام غروب و در طول شب، که به دلیل نبود کار و فعالیت، گروه های مختلف اجتماعی را به فضاهای عمومی جلب نمی کند، مشکلاتی را ایجاد کرده است. از جمله مشکلات به وجود آمده عدم وجود امنیت مناسب در بخش هایی از شهر است. همچنین کیفیت نامناسب فضاهای شهری و عدم وجود کاربری های جاذب، حضور مردم در شهر را کاهش داده است. این پژوهش با هدف بررسی عوامل موثر بر زندگی 24 ساعته شهرستان دزفول به منظور بهبود شهر در بالاترین سطح کیفیت و زیبایی همراه با احساس ایمنی و آرامش به استفاده کنندگان می باشد. این پژوهش به روش پیمایشی انجام شده است. طبق سؤالاتی که از طریق پرسشنامه از افراد حاضر در فضا پرسیده شد مشخص گردید که عدم امنیت کافی در خیابان ساحلی شهرستان دزفول و کمبود نور کافی موجب بروز مشکلاتی می گردد از جمله می توان به کمبود نورکافی در فضا، بسته بودن مغازه ها در ساعات غیر از خرید و ...اشاره نمود. و در نهایت عواملی که موجب عدم استفاده از خیابان ساحلی در زمان شب شهرستان دزفول می گردد و عبارتند از: نبودن پارکینگ اختصاصی برای زمان شب، نبود سیستم حمل و نقل عمومی، عدم دسترسی آسان به فضا برای معلولین.کلیدواژه ها
زندگی 24 ساعته، شهر، امنیت، خیابان امام، دزفولمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.