بررسی تحلیلی کتاب جدیدالتالیف زبان انگلیسی پایه دهم دبیرستان (Vision 1)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF02_215
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6329
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناهید عبدالهی

کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد اسلامی

محمد متقیان

کارشناسی ارشد از دانشگاه امام رضا (ع) مشهد

چکیده

درپی نهایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش (1390) تو سط شورایعالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهگنی و ارائه برنامه درسیملی (1391) به سیاست گذاران کلان آموزش در سطح کشور نظام آموزشی برحسبتعداد و د سته بندی سال گای آموزش، محتوای کتاب های درسی و شیوه هایتربیت و پرورش مهارت های ایرانی اسلامی زندگی تغییر یافت. از مهم تریناین تغییرات که تاثیر همه جانبه ای بر روی کلاس درس دا شت تغییر محتوایکتب درسی و ا ساسا جاییگزینی بعضی از کتب با کتاب های جدید بود. پس ازمعرفی مجموعه کتاب های Prospect و بسته آموزشی همراه با آن در سال 1392به سیستم آموزشی کشور و استفاده از آن به عنوان کتاب رسمی اموزش زبانانگلیسی در مدارس دوره اول متو سطه (مدارس دوره راهنمایی) نکات بسیارزیادی در مورد این کتاب ها مورد توجه معلمین، مولفین، اساتید حوزه وپژوگش گران و دانشجویان آموزش زبان انگلیسی قرار گرفت. مبالات متعدد،همایش ها و جلسات نقد و بررسی با حضور عوامل تدوین کتاب و یا متخصصینحوزه و معلمان باتجربه ارائه شد.اکنون با گذ شت سه سال از معرفی و کار با کتاب های زبان انگلیسی برایمدارس (English for Schools) نقاط ضعف و قوت، معایب و مزایا و نیازهای ویژهتدریس این کتاب ها در مدارس مشخص شده است. اگر چه برای بیان موفقیتاین کتاب ها هنوز به زمان بیشتری نیاز هست، اما مرور نظرات معلمینبیان گر این نکته است که علیرغم داشتن نقاط ضعف با استقبال آن هامواجه شده است. مطالعه حاضر به بررسی سطحی و تحلیلی کتاب Vision 1 اولینکتاب از مجموعه سه جلدی این دوره برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه(دبیرستان ها) بر اساس مدل ارائه شده توسط ریچاردز (2001) می پردازد.در پایان نتایج و یافته های این گزارش نشان می دهد که کتاب مورد بررسیدر اکثر معیارها و زمینه های بحث شده موفق عمل کرده است و بر اساسا صول علمی برنامه ریزی درسی پیش رفته ا ست. این کتاب در امتداد اهدافو کارکردگای کتب قبلی از جمله کتاب پایه نهم گام برداشته است.

کلیدواژه ها

تحول بنیادین، کتب درسی، شیوه گای تدریس، VISION, PROSPECT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.