وضعیت بانکداری الکترونیکی و بانکداری مجازی در ایران
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
- کد COI اختصاصی: EBANKING02_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 6183
نویسندگان
چکیده
از نتایج و دستاوردهای اساسی اینترنت و IT بانکداری الکترونیک است و براهمیت آن به دلیل افزایش روزافزون تعامل اقتصادی کشورها با یکدیگر روز بروز افزوده می شود و همچنین بر مبنای تمایل بشر به راهکارهای ساده تر، در انجام کارهای مالی و اقتصادی نیز نیازمند بازنگری و نو آوری بعلاوه تسهیل در بروکراسی نظام بانکی می باشیم . در این مقاله ابتدا مفهوم بانکداری الکترونیکی بیان شده و دستگاههای ATM توضیخ داده شده پس از آن درباره وضعیب بانکداری الکترونیکی و بانکداری مجازی در ایران که از زیر شاخه های بانکداری الکترونیکی بوده بحث و بررسی شده است.کلیدواژه ها
بانکداری الکترونیک , بانکداری مجازی ، ATM , EBANKINGمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.