بانکداری الکترونیکی و نقش آن در تامین رضایت مشتری

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: EBANKING02_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 6382
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ریحانه بحری نژاد

کارشناس اداره کل سازمان و بهبود روش ها ‐ بانک ملت دانشگاه تهران دانشج

محمد خلج

دانشجو کارشناسی ارشد رشته MBA دانشگاه تهران

چکیده

رشد و گسترش روز افزون فناوری ارتباطات، انقلابی را در ابعاد مختلف زندگی انسان ها و عملکرد سازمانها ایجاد کرده است . این فناوری روش های کارکرد و نگرش افراد، سازمانها و دولت ها را دگرگون ساخته و باعث ایجاد صنایع نوین، مشاغل جدید و خلاقیت در انجام امور شده است . ظهور پدیده هایی چون کسب و کار الکترونیک، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک از نتایج عمده نفوذ و گسترش فناوری اطلاعات در بعد اقتصادی است . کشور ما در عرصه حضور و به کارگیری تجارت و بانکداری الکترونیک، کشوری جوان است و تا رسیدن به وضعیت مطلوب را ه درازی در پیش رو دارد. قانون تجارت الکترونیک در دی ماه سال ١٣٨٢ تصویب شد. در زمینه بانکداری الکترونیک تاکنون فعالیت های گسترده ای صورت گرفته، لیکن نبود برخی زیر ساخت ها در ابعاد مختلف موجب کندی این فعالیت ها شده و با توجه به اینکه مشتریان مهمترین رکن بقای بانک ها می باشند ، نمی توان نیازهای مشتریان را به نحو شایسته ای پاسخ داد. در این مقاله سعی شده تا ضمن ارائه مفاهیم و تعاریف، ویژگی ها و الزامات تجارت و بانکداری الکترونیک، ساز و کارهای بانکداری الکترونیک در جهت افزایش رضایت مشتریان و جلب اعتماد آنها معرفی و وضعیت هر یک به صورت اجمالی مورد بررسی قرار گیرد.

کلیدواژه ها

پول الکترونیکی‐ بانکداری الکترونیکی – رضایت مشتری – اعتماد مشتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.