بررسی چالش های داده های عظیم از بعد ذخیره سازی اطلاعات
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: NCRC01_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 929
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت فناوری اطلاعات گرایش منابع اطلاعاتی، دانشگاه پیام نور تهران غرب
چکیده
داده های عظیم یک واژه برای مجموعه داده های بزرگ با ساختار متنوع تر و پیچیده تر با مشکلات پردازش و ذخیره سازی داده ها می باشد که این اطلاعات مفید برای شرکت ها یا سازمانها با هدف به دست آوردن بینش غنی تر و عمیق تر و بیشتر در رقابت با هم استفاده می شود، که امروزه با رشد روزافزون ابزارهایی مانند شبکه های اجتماعی، حجم داده ها و پردازش ها و ذخیره سازی آنها در سیستم های بزرگ بطور شگفت انگیزی افزایش یافته است، که علی رغم ارتقاء قابل توجه در تکنولوژی پردازنده ها در زمینه سرعت پردازش و پیشرفت پایگاه داده ها و روشهای ذخیره سازی و فناوری اینترنت همچنان چالش هایی در زمینه مدیریت رشد سریع داده های عظیم و ذخیره سازی آن مواجه هستیم. سیستم فایل توزیع شده Hadoop که بستری روی ابر برای ذخیره سازی و پردازش این نوع داده های عظیم می باشد که با توجه به متن باز بودن ان از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است که برای مدیریت داده های عظیم طراحی شده است و سرویس نگاشت کاهش که چارچوبی برای پردازش این داده ها در محیط توزیع شده ارائه شده است می باشد و همچنین مدل های برنامه نویسی موازی که کارایی NOSQL را بهبود داده اند از جمله این روش ها می باشند. در این مقاله یک مرور کلی از روش های ذخیره سازی اطلاعات و چالش های مورد بحث در این حوزه را مورد بررسی قرار می دهیم.کلیدواژه ها
داده های عظیم - ذخیره سازی داده های عظیم - سیستم فایل توزیع شده - مدل نگاشت کاهشمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.