بهینه سازی سیستم پایش ترانسفورماتور رکتی فایر ایستگاه های حفاظت کاتدی بر پایه سیستم GSM- GPRS
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: NCNIEE04_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1019
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحدایلام
دانشکده فنی مهندسی دانشگاه ایلام
دانشکده فنی مهندسی دانشگاه ایلام
چکیده
حفاظت کاتدی با روش اعمال جریان به طور گسترده برای ممانعت از خوردگی در سازه های فولادی مورد استفاده قرار می گیرد. عوامل - اصلی که سبب افزایش سرعت خوردگی می شوند، مقاومت، کلر، سولفات و مقدار اسیدیته ( pH) خاک می باشد. به خاطر بروز این تغییرات، ترانسفورمر رکتی فایر باید بتوانند ولتاژ خروجی از ترانس را با توجه به ولتاژ مرجع به صورت پیوسته تنظیم کنند. معمولاً کنترلرهای کلاسیک به صورت دستی تنظیم و مبتنی بر ولتاژ مرجع مورد نظر می باشند. همچنین کنترلرهای کلاسیک احتیاج به محدوده ماگزیمم و مینیمم ولتاژ خروجی دارند تا از Overprotect یا Underprotect و بروز نوسانات جلوگیری شود.کاهش خطای انسانی،اطلاع دقیق و به موقع ، ثبات پتانسیلحفاظتی و همچنین کاهش هزینه های بازرسی امری اجتناب ناپذیر خواهد بود.به این منظور هوشمندسازی ، مانیتورینگ و کنترل از راه دور ایستگاههای حفاظت کاتدیک در خطوط لوله و تاسیسات روشی کارآمد می باشد.در این تحقیق بدون تغییر در ساختمان داخلی و مدارات ترانس رکتی فایرموجود، تنها با استفاده از سخت افزار الکترونیک و نرم افزار مبتنی بر وب، هوشمند سازی و مانیتورینگ در یکی از خطوط لوله شرکت نفت و گاز مسجد سلیمان انجام گردید که نتایج حاصل از گزارشات خروجی نرم افزار طراحی شده بیانگر عملکرد مطلوب و بهینه روش پیشنهادی می باشد .کلیدواژه ها
اعمال جریان, پایش خوردگی, پتانسیل تزریق, ترانس رکتی فایرمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.