سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین همایش ملی اطلاعات، ارتباطات، مردم و جامعه
کد COI مقاله: ICPS01_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 254
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله همبستگی بین متغیرهای نظریه تلفیقی پذیرش و کاربرد فناوری و رفتار استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی آزاد در بین اعضای هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد اهواز
چکیده مقاله:
نظریه تلفیقی پذیرش و کاربرد فناوری یکی از جدیدترین نظریه های مطرح در زمینه پذیرش فناوری است که حاصل یکپارچگیسازه های مربوط به هشت مدل مهم در زمینه پژوهش های پذیرش فناوری، که شامل (نظریه عمل مستدل، مدل پذیرش فناوری،نظریه رفتار برنامه ریزی شده، نظریه اشاعه نوآوری، نظریه شناختی اجتماعی، مدل انگیزشی، مدل استفاده از رایانه شخصی و نظریهتجزیه رفتار برنامه ریزی شده) است. در تحقیق حاضر سعی شده است، رفتار استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی آزاد در بیناعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با استفاده از همین نظریه مورد بررسی قرار گیرد. جامعه آماری اعضای هیاتعلمی دانشگاه آزاد واحد اهواز تعداد 324 نفر و با استفاده از جدول مورگان 175 نفر که تعداد 140 نفر از اعضای هیات علمی درتکمیل پرسشنامه همکاری کردند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بوده است. از آمار توصیفی و استنباطی به منظور تحلیل کمیاستفاده شد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش پژوهش پیمایشی تحلیلی است که از نرم افزار اس، پی، اس، اس نسخه22 و ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. طبق نتایج بدست آمده در مورد اثر اجتماعی و قصد رفتاری استفاده از پایگاه-های دسترسی آزاد بین اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و همچنین بینشرایط تسهیل کننده و استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی آزاد بین اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز رابطهمثبت و معنی داری وجود دارد، و می توان گفت میزان قصد رفتاری و رفتار استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی آزاد در بیناعضای هیات علمی زن و مرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز یکسان است. نتایج بدست آمده در مورد سن اعضای هیات علمی باعملکرد مورد انتظار رابطه ی معکوس و معنی داری دارد. همچنین مشخص است که عملکرد مورد انتظار با قصد رفتاری رابطه یمثبت و با رفتار استفاده از پایگاه های اطلاعاتی رابطه منفی و معنی دار دارد. از طرفی دیگر مشخص شد که قصد رفتاری با رفتاراستفاده از پایگاه های اطلاعاتی رابطه ی و منفی و معنی داری دارد.
کلیدواژه ها:
رفتار، پايگاه هاي اطلاعاتي، دسترسي آزاد، نظريه تلفيقي پذيرش و كاربرد فناوري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/532556/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جهانبخش، سارا و نظری، فریبا و بیگدلی، زاهد،1394،همبستگی بین متغیرهای نظریه تلفیقی پذیرش و کاربرد فناوری و رفتار استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی آزاد در بین اعضای هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد اهواز،اولین همایش ملی اطلاعات، ارتباطات، مردم و جامعه،اهواز،،،https://civilica.com/doc/532556
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جهانبخش، سارا؛ فریبا نظری و زاهد بیگدلی)
برای بار دوم به بعد: (1394، جهانبخش؛ نظری و بیگدلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر بر تعیین فصل گردشگری (مطالعه موردی: شهرستان امیدیه و آغاجاری)
- بررسی عوامل موثر بر مقاومت در برابر تغییرات سازمانی در بین کتابداران دانشگاهی براساس نظریه تی پی بی (مطالعه موردی شهرستان اهواز)
- پیشرفت علمی کشور با نگاهی به انتشار مقالات علمی پراستناد
- آسیب شناسی شیوه ی ارزشیابی عملکرد اساتید دانشگاه از دیدگاه دانشجویان
- آسیب ها و چالش های اجتماعی دانشگاه های ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.