بررسی ساختاری چین اریه در جنوب غربی شهر بار

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی زمین شناسی کاربردی
  • کد COI اختصاصی: IAGC02_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 559
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید و حید حبیبی

دانشگاه فردوسی، زمین شناسی، مشهد، ایران

فرزین قائمی

دانشگاه فردوسی، زمین شناسی، مشهد، ایران

بهنام رحیمی

دانشگاه فردوسی، زمین شناسی، مشهد، ایران

فرخ قائمی

دانشگاه فردوسی، زمین شناسی، مشهد، ایران

چکیده

محدوده مورد بررسی در شمال خاوری ایران و در استان خراسان رضوی واقع شده است. این منطقه بخشی از رشته کوه بینالود محسوب می شود. رشته کوه بینالود روندی جنوب خاوری شمال باختری داشته که تحدبی به سمت شمال را نشان می دهد. چین خوردگی مرتبط با گسلش یکی از سازوکارهایی است که معمولا از آنها برای توصیف، تشریح و تجزیه و تحلیل هندسی چین های کمربندهای چین خورده - رانده شده استفاده می شود. واحدهای سنگی موجود در منطقه محدوده سنی از مزوزوئیک تا عهد حاضر را نشان می دهند . کهن ترین مجموعه سنگی در محدوده ورقه، سازند شمشک دگرگون شده است که در این ناحیه تحت عنوان فیلیت مشهد شناخته می شود. علاوه بر آن سازند های کشف رود، چمن بید، مزدوران و سنگ آهک کرتاسه واحدهای چینه ای با دیرینه مزوزوئیک را شامل می شوند .سنگ ها با دیرینه سنوزوئیک بیشتر شامل رسوبات آواری حاصل از فرسایش بلندی ها هستند.

کلیدواژه ها

رشته کوه بینالود، چین خوردگی، تحلیل هندسی، مزوزوییک ، سازند ۔

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.