بررسی اهمیت و تأثیر مدیریت تغییرات پروژه های ساخت و ساز
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT02_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2537
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش مدیریت ساخت ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان
مدیریت کنسرسیوم شرکت های جهان عمران و پیشروسازان برتر
چکیده
تغییرات در پروژه های ساخت و ساز امری اجتناب ناپذیر است. به منظور به حداقل رساندن تأثیرات این تغییرات بر یکپروژه ضروری است که طرح مدیریت تغییرات اجرا گردد. این مطالعه با هدف ارزیابی وضعیت، اهمیت و تأثیرات اجرایمدیریت تغییرات در صنعت ساخت و ساز صورت گرفته است. برای دستیابی به این هدف، یک بررسی بر مطالعات جامعبه منظور کسب برداشتی عمیق از مدیریت تغییرات صورت گرفت و بر طبق آن یک پرسش نامه تهیه و تدوین شد. باانجام تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از 88 پروژه ی ارائه شده توسط 32 شرکت، وضعیت اجرایی در هر دوسطوح شرکتی و پروژه ای مورد ارزیابی قرار گرفت که به دنبال آن عوامل کلیدی تشویق و بازدارنده ی شرکت ها بهاجرای مدیریت تغییرات نیز شناسایی شد. به علاوه اهمیت و تأثیر مدیریت تغییرات در خصوص اجرای پروژه از قبیلهزینه، مدت زمان و کیفیت نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تجزیه و تحلیل حاکی از آن بود که وضعیت این اجرادر صنعت ساخت و ساز نسبتاٌ پایین است، در حالی که بهبودی عملکرد هزینه های پروژه، مدت زمان و کیفیت شرکتهایی که بیش از سایرین مایل به اجرای مدیریت تغییرات بوده حاصل شد. با توجه به وضعیت، اهمیت و تأثیرات اجرایمدیریت تغییرات نقطه ی شروعی در جهت کاهش تغییراتی بوده که تأثیری منفی بر عملکردهای پروژه ها دارند. درنهایت برای صنعت ساخت و ساز اجرای آن امکان ایجاد زمینه برای افزایش فرصت های موفقیت پروژه ای می آفریند.کلیدواژه ها
تغییرات؛ مدیریت تغییرات؛ هزینه؛ برنامه؛ کیفیت؛ عملکرد؛ بهترین اجرا؛ پروژه های ساخت وسازمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.