بررسی تأثیر بسته های نرم افزاری و سیستم های اطلاعاتی حسابداری بر میزان افشاء کافی اطلاعات در صورت های مالی شرکت های عضوبورس اوراق بهادار تهران

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 762

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AEFMC02_030

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1395

چکیده مقاله:

امروزه توسعه اقتصادی بر پایه دسترسی به منابع مالی برای سرمایه گذاری استوار می باشد. این در حالیست که تصمیم گروه های مختلف در خصوص سرمایه گذاری به نوبه خود به وجود یک سیستم اطلاعاتی مناسب بستگی دارد. افشای اطلاعات نقش اساسی در تصمیم گیری های صحیح و اگاهانه گروه های مختلف بخصوص سرمایه گذاران دارد. به هر حال، اطلاعاتی که برای سرمایه گذاران و سایرین با اهمیت است، باید به نحو مناسب، کافی و کامل افشاء گردد تا در تصمیم گیری انان مفید واقع شود. فرضیه اصلی این تحقیق به صورت زیر می باشد: بسته های نرم افزاری و سیستم های اطلاعاتی حسابداری بر میزان افشاء کافی در صورتهای مالی شرکت های بورسی تاثیر دارند . دراین تحقیق حسابرسان معتمد سازمان بورس اوراق بهادارواساتید هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منطقه پنج در جامعه آماری لحاظ شدند وتاثیر بسته های نرم افزاری وسیستم های اطلاعاتی حسابداری بر میزان افشاء کافی شرکتهای بورسی تهران در قالب پرسشنامه ای مورد سوال وبررسی قرار گرفت. دراین تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده گردید. همچنین از روشهای آماری و آزمون های کلموگروف –اسمیرنوف وآزمون تی –استودنت تک نمونه ای استفاده شد .نتایج حاصل از این پژوهش درراستای فرضیه های مطرح شده به این شرح بودند که سیستم های اطلاعاتی وبسته های نرم افزاری حسابداری بر ویژگی مربوط بودن وقابلیت مقایسه در میزان افشاء کافی صورتهای مالی تاثیر بالایی دارند ولیکن این تاثیر بر ویژگی قابلیت اعتماد و قابل فهم بودن در میزان افشاء کافی صورتهای مالی پایین می باشد .جهت بررسی میزان تاثیر سیستم های اطلاعاتی حسابداری وبسته های نرم افزاری بر هر یک از ویژگی های کیفی از آزمون آنالیز واریانس برروی چهار شاخص مربوط بودن، قابلیت مقایسه، قابلیت اعتماد و قابل فهم بودن استفاده گردید .بدین منظور با استفاده از آزمون مقایسه ای دوتایی میانگین ها دسته های دوتایی با یکدیگر مقایسه شد و رتبه اول این تاثیر گذاری را ویژگی مربوط بودن بدست آورد.

نویسندگان

مریم سالاری

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه علمی کاربردی دورود

شکوفه قائدرحمتی

دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشگاه علمی کاربردی دورود

محمدجواد کرمی

کارشناسی ارشد حسابداری و مدرس دانشگاه علمی کاربردی دورود

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Akhtaruddin , M _ (2006), "corporate mandatory disclosure practices in ...
  • American Accounting Association , (1 997), "Conceptual framework for financial ...
  • _ Braian , b.s , (2001), " improving financial reporting ...
  • Brian j.bushee and Christion leuz , (2005), " Economic cogsequegce ...
  • Brown Lee, F. Hawkins., (2001), " corporate financial reporting fourth ...
  • Buzby , stephen ., 1974 , "selected item of in ...
  • Cerf , alanr , (_ 96 1), "corporate reporting and ...
  • Cook , T.E , (1992), "the impact of size , ...
  • FASB , (_ 978), "objectives of financial reporting by business ...
  • Gular, aras and david crowther ., 2008 _ "developing sustainable ...
  • نمایش کامل مراجع