بومی سازی تکنولوژی نماهای هوشمند با توجه به اصول هندسه ایرانی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیقات در عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: CAUEM02_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1022
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرنوش سهیلی راد

کارشناسی ارشد معماری موسسه غیرانتفاعی خزر

چکیده

یکی از اصلی ترین عناصر تشکیل دهنده شخصیت یک بنا از نظر معماری، بافت و نحوه پوشش سطوح آن است. نمادها و پوشش های ساختمان هویت بصری و شخصیت معماری را تعیین می کنند . در گذر از درون به بیرون ، یا از محیط خصوصی به فضای شهری ،پوسته ساختمان، نقش مهمی به عنوان مرزی طراحی شده ، به عهده دارد.طراحی پوسته ساختمان ها ، محیط شهری را تشکیل می دهد. تزئینات هندسی در معماری ایران از جایگاه ویژه ای برخوردار است. بهره گیری از هندسه در پیمایش همساز میان فرم، ایستایی و تناسبات ، به عنوان اصلی جاری در تعامل سازه و معماری سنتی ایران همواره برقرار بوده است. شناخت رفتار هندسی اجزا در مسیر ایجاد اتحاد ارگانیک میان سامانه های کالبد، فضا و زمینه ،موجب شکل گیری بازخوردی یکپارچه به عوامل موثر در پایایی مجموعه می گردد. گره های هندسه ایرانی موجود در ساختار و تناسبات خویش، به عنوان واحد های مدولار ،قابلیت توسعه و گسترش در محورهای با حفظ همسازی میان ارزش های بصری و کارایی عملکردی را دارا می باشند.

کلیدواژه ها

نمای هوشمند، هندسه ایرانی ، بومی سازی،تکنولوژی هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.