نقش دلبستگی مکان در پیشگیری از جرم در محلات سنتی و جدید: مطالعه موردی (محلات یوسف و عامری شهر اهواز)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیقات در عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: CAUEM02_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 776
نویسندگان
چکیده
حدود دو قرن از بررسی چگونگی ارتباط بین مکان و جرم می گذرد. اما در نیمه دوم قرن بیستم این مطالعات به مدد پیشرفت های تکنولوژیک و ثبت نقاط جرم توانست توجه زیادی به خود جلب کند. در نتیجه جرم شناسان و محققان پیشگیری از جرم به بررسی اهمیت نقش مکان ها در وقوع بزهکاری علاقه فزاینده ای نشان داده اند. در تعریف اجمالی دلبستگی مکانی به عنوان مفهومی جدید می توان گفت: پیوندی است میان فرد و محیط که ابعاد مختلف انسانی و مکانی آن از ویژگی های خاصی نیز برخوردار است. از مهمترین کارکردهای دلبستگی مکانی می توان به ایجاد امنیت در محیط، هدفمندی در اشخاص و ایجاد انسجام زمانی اشاره کرد. در این راستا، این پژوهش نقش آن را در پیشگیری از جرم مورد ،تلاش دارد تا با بررسی وضعیت دلبستگی مکانی در محلات سنتی و جدید . این موضوع را به چالش میکشد SPSSکنکاش قرار دهد. محقق با استفاده از پرسشنامه و روش تجزیه و تحلیل نتایج بدست آمده تشان دهنده این نکته است که محله هایی که از سطح دلبستگی بالاتری برخوردار هستند، امکان ارتکاب جرم در ان مکان کاهش می یابد.کلیدواژه ها
دلبستگی به مکان، پیشگیری از جرم، محلات مسکونیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.