بررسی اجمالی انواع قراردادهای عمرانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحقیقات در عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: CAUEM02_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3152
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کاشان، باشگاه پژوهشگران و نخبگان، کاشان، ایران
کارشناسی عمران
کارشناسی عمران
کارشناسی عمران
عضو هیات علمی واحد دانشگاه آزاد کاشان
چکیده
ضرورت ساخت ابنیه، راه ها، سد ها، پالایشگاه ها و به طور کلی همه ی پروژه های کلان و خرد عمرانی، مهندسان و مدیران ارشد پروژه های مختلف را بر آن داشت تا همواره به دنبال شرایط و ضوابط عادلانه و پر سود جدیدی برای پروژه های خود باشند. به وجود آمدن قراردادها و شرایط جدید پیمان وابسته به سیاست های کلان دولت ها، شرایط خاص منطقه ای، سیاست های کلان و خرد اقتصادی و شرایط فرهنگی اقلیمی، از ثمرات این جست و جو می باشد. به وجود آمدن قرارداد های مختلف عمرانی اعم از تک عاملی، دوعاملی، سه عاملی، چهار عاملی و سایر قرارداد های مختلف سردرگمی فراوانی را برای شرکت های پیمان کار و مجری، مهندسان و دولت ها به عنوان کارفرمایان ارشد به وجود آورده است؛ لذا شناخت دقیق و ضوابط پیرامون هر نوع قرارداد بر همه مهندسان، پیمان کاران وکارفرمایان لازم است. هدف از نگارش این مقاله، بررسی اجمالی و طبقه بندی انواع قرارداد های عمرانی موجود در ایران بهترین نوع قرارداد ، می باشد که باتوجه به این طبقه بندی و بررسی معایب و مزایای هر روش و نیاز افراد بین کارفرما، طراح و سازنده که سه عامل اصلی درگیردر یک پروژه عمرانی هستند صورت گیرد.در این مقاله به بررسی انواع قراردادها براساس نحوه تفکیک وظایف طراحی و اجراء می پردازیم.کلیدواژه ها
قراردادهای عمرانی، قرارداد امانی، قرارداد پیمانی، قراردادچهارعاملیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.