سیستم اطلاعات مدیریت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی نخبگان مدیریت
  • کد COI اختصاصی: ICMAE01_278
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 603
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله سلحشوری

استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد واحد دولت آباد

حامد دهقانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد دولت آباد

محسن بهزادی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد دولت آباد

محمد زمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد دولت آباد

چکیده

تلاشهای اولیه سیستم اطلاعات مدیریت به دلیل آن که مدیران در دسته بندی نیازهای اطلاعاتی خویش مشکل داشتند عمدتاً ناموفق بود. در طی زمان مانع ارتباطاتی بین مدیران و متخصصین اطلاعات برداشته شده و مؤسسات سیستم های موفقی را پیاده نمودند. یک سیستم اطلاعات مدیریت حاوی هر دو اجزاء رسمی و غیر رسمی است که اطلاعاتی را در هر دو مورد عملیات داخلی و محیطی فراهم می نماید. این اطاعات گذشته، حال و آینده را پوشش می دهد و به وسیله مدیران، غیرمدیران و عوامل در محیط مورد استفاده قرار می گیرد. مهم است که خروجی سیستم اطلاعات مدیرت در چارچوب زمانی متناسب باشد تا برای تصمیم گیری مورد استفاده قرار گیرد. اجزاء اصلی یک سیستم اطلاعات مدیریت حاوی منابع پردازش اطلاعات(هر دو سخت افزار و نیروی انسانی)، پایگاه داده ها، مرکز نگهداری نرم افزار و استفاده، و استفاده کنندگان است. مفهوم سیستم اطلاعات مدیریت به قدری خوب مورد استبال قرار گرفت که مدیران در زمینه های عملیاتی برای تأمین نیازهای خود شروع به ادغام نرم افزار و داده ها در سیستم هاکردند. سیستم های اطلاعاتی عملیاتی شامل سیستم های فرعی ورودی است که داده ها و اطلاعات را برای ثبت در پایگاه داده ها جمع آوری، و سیستم های فرعی خروجی است که دادهها را به اطلاعات تبدیل واطلاعات را به مدیران ارائه میکند. سیستم های اطلاعات بازاریابی، تولید و مالی همگی داده پردازی را به عنوان یک سیستم فرعی ورودی استفاده می نمایند. این سه سیستم همچنین شامل سیستم های فرعی ورودی (تحقیق بازاریابی، مهندسی صنایع و ممیزی داخلی)است که داده های داخلی را جمع آوری و نیز سیستم های فرعی کسب اطلاع است که داده ها را از محیط گرد آوری میکند

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات مدیریت؛ سیستم اطلاعات عملیاتی؛ سیستم اطلاعات بازاریابی؛ گزارش تجزیه و تحلیل فروش ها؛ سیستم اطلاعات تولید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.