بررسی تاثیر ممنوعیت تبلیغات محصولات دخانی بر عملکرد مالی دخانیات مازندران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی نخبگان مدیریت
- کد COI اختصاصی: ICMAE01_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 587
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی
چکیده
هدف از این تحقیق بررسی تاثیر ممنوعیت تبلیغات محصولات دخانی بر عملکرد مالی دخانیات مازندران می باشد. در این رابطه مدل اقتباسی از آیین نامه ممنوعیت تبلیغات محصولات دخانی طراحی گردیده است. و در ادبیات تحقیق ضمن اشاره بهتاریخچه دخانیات، ممنوعیت دخانیات، تبلیغات و تاثیر آن بر عملکرد مالی مطالبی ارائه گردیده است . تحقیق ازنظر هدف کاربردی وازنظر روش توصیفی ازنوععلت و معلولیو جمع آوری اطلاعات به روش کتابخانه ای و روش میدانی می باشد. ابزار جمع آوری اطلاعات روش کتابخانه ای عبارت اند از : مقالات،کتاب ها، بانک های اطلاعاتی،اینترنت و اسنادی و مدارک مالیشرکت دخانیات استان مازندران مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. روش میدانی استفاده از پرسشنامه می باشد. پرسشنامه 0/ حاوی 81 سؤال بسته پاسخ خواهد بود. روایی پرسشنامه توسط استاد راهنما مورد تائید قرار گرفت و پایایی آن با ضریب 18از طریق روش همسانی درونی )آلفای کرونباخ( مورد تأیید شده است. جامعه ی آماری متشکل از 200 نفراز مدیران و کارمندان شرکت دخانیات استان مازندران است. حجم نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان به طور تصادفی ساده 127 نفر انتخاب شد. روش های تجزیه وتحلیل اطلاعات به صورت توصیفی و استنباطی از طریق نرم افزار spss بود.درروش توصیفی ازشاخص های فراوانی و درصد فراوانی ،میانگین و نمودارها استفاده شد و از آزمونهای کلموگروف- اسمیرنوف و تی تک نمونه ایو رگرسیون استفاده شده است .نتیجه حاصل مبنی بر این است که ممنوعیت تبلیغات محصولات دخانی بر عملکرد مالی دخانیات مازندران تاثیر منفی داشته است در پایان پیشنهادها و توصیه های لازم گردیده است.کلیدواژه ها
دخانیات ، ممنوعیت ، تبلیغات ، عملکرد مالیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.